Læs den officielle beskrivelse

Dette program er designet til college kandidater, som søger generel lederuddannelse på kandidatniveau på deltid, samtidig med at forfølge deres faglige ledelsesmæssige karriere på fuld tid. Executive stil levering af programmet giver mulighed for effektiv dækning af kursets indhold i en minimumsperiode. Fuldførte alle tilgængelige kurser udbydes hvert semester, kan typisk gennemføre programmet i tre år.

På Labovitz School of Business and Economics, betyder en MBA op til tre års naturligvis arbejde i tillæg til din karriere. Det betyder dybdegående analyser af erhvervslivet teorier og en evne til at anvende disse teorier på forretningspraksis. Det betyder også, at når du har vores MBA efter dit navn, har du den fordel.

For at blive optaget på MBA-program, skal ansøgerne fremlægge bevis for at have:

 • Fik en bachelorgrad fra et regionalt eller nationalt akkrediteret kollegium eller universitet
 • Opnået tilfredsstillende resultater på Graduate Management Admission Test (GMAT er fraviges for studerende, der har bestået CPA eksamen eller fik en akademisk grad fra en regionalt eller nationalt akkrediteret kollegium eller universitet)
 • Har gjort tilfredsstillende fremskridt i gennemførelsen af ​​de nødvendige fundament / forudsætning kurser. Studerende med særlige faglige registre kan søge om tidlig optagelse inden afslutningen af ​​denne kurser.

Vi bygger på fundamentet af forretningsmæssig viden du allerede har:

 • i finansiering og drift
 • i marketing og ledelse
 • i menneskelige ressourcer

og i en række andre områder. Vores studerende kommer fra den professionelle verden, og så vi forventer af dem en vis grad af erfaring-de skal have et solidt grundlag af forretningsplaner know-how og være anderledes fagligt forberedt. Det er ud fra dette fundament, at vi kan skabe mere værdifulde medarbejdere og mere sikker, kan ledere.

Den LSBE MBA er en konkurrencedygtig, udfordrende og givende program, som tilbyder dig:

 • Ph.d. Fakultet
  Vores erfarne fakultet er aktive forskere i en række akademiske discipliner. Disse personer er et anker for vores program, og så meget som de vil føre dig, vil de inspirere dig til at lede.
 • Fleksibilitet til bearbejdning af fagfolk
  Vores MBA er en deltidsstilling program, der tilbydes i Duluth og Rochester, Minnesota, effektivt betjener hele staten. Kurser er tilgængelige om aftenen og i weekenden, så du kan fuldføre din MBA med et minimum af forstyrrelse din karriere. Programmet kan også ske på fuld tid, forudsat at mindst to kurser er afsluttet hvert semester.
 • Omfattende Curriculum
  Vi leverer udfordrende kerne og valgfrie kurser på alle vigtige forretningsområder, der hver især bygger og udvider på et solidt fundament af forretningsmæssig viden.
 • International anerkendelse
  Den Labovitz MBA ydes af University of Minnesota Graduate School, en højt respekteret universitet-så din grad vil blive anerkendt verden over.
 • Akademisk stringens
  Vores studerende har udmærket både fagligt og professionelt, de er lykkedes i en række holdninger og forskellige brancher. Vores interaktive klasser sikrer, at du vil lære af dem, ikke bare fra din professorer.
 • AACSB International Akkreditering
  Vores Master i Business Administration, er en af ​​kun tre i staten og to inden for University of Minnesota system har opnået, og fastholdt hårdt tjente akkreditering af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business International.

Denne akkreditering betyder en grundig gennemgang og de ​​løbende evalueringer af fakultetets kvalifikationer, pensum, løbende forbedringer processer, vurdering praksis og studerende og fakulteter ressourcer. Kun den øverste tredjedel af business schools i nationen er i stand til at opnå denne akkreditering, der garanterer din MBA opfylder de højeste kriterier, som ledelsen uddannelsessektoren.Adgangskrav


ansøgere skal udfylde et minimum af 16 kreditter eller hvad der svarer til fondens eller forudsætning arbejde på relaterede områder ud over de 32 program kreditter.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date