Cand.merc

Fort Hays har tilbudt forretningsklasser i over 100 år. I 1977 lancerede vi en traditionel Master of Business Administration (MBA) program . Vi begyndte at tilbyde programmet helt online i 2007. Siden 2009 har GetEducated.com navngivet FHSU online MBA en "Best Buy" for regionalt akkrediterede grader .

Online MBA blev rangeret i topniveau nationalt for uddannelse af høj kvalitet i US News & World Report rankings udgivet i januar 2012. FHSU MBA-programmet er et højkvalitetsprogram med en kerneplan, der understøtter de vigtigste aspekter af erhvervslivet. Derudover tilbyder vi flere karriere-relevante koncentrationer, der giver eleverne mulighed for at uddybe deres viden inden for et bestemt indholdsområde.

Et fokus i MBA-programmet er at producere virksomhedsledere, der virkelig er "Forward Thinking. World Ready. "Vi vil udfordre eleverne til at tænke mere kritisk og dybt om kursusarbejde og arbejde i teams for at løse virkelige erhvervsproblemer.


MBA kurser

MBA-graden består af 34 kredit timer, eller 12 klasser, inden for områder som marketing, ledelse, økonomi og økonomi.

Hvis du har taget kandidatuddannelser på et andet regionalt akkrediteret college eller universitet, kan de tælle til MBA-graden , med forbehold af MBA-udvalgets godkendelse. Normalt vil der ikke blive overvejet mere end seks til ni kredit timer for overførselskredit.

Hvis du ikke har en bachelor-erhvervsgrad, skal du tage yderligere fire grundkurser (som kun tilbydes online) for at forberede dig på MBA-programmet . Studerende, der ønsker substitutioner eller undtagelser fra grundkurserne, skal indgive deres anmodninger gennem kandidatkoordinatoren til MBA-udvalget for evaluering og godkendelse.


Tjen din MBA på campus

Ønsker du at fremme din karriere til en mellem- eller øverste ledelse? Tjen en Master of Business Administration grad på FHSU uden væsentligt at forstyrre dit arbejdsliv. På så lidt som fire semestre for fuldtidsstuderende kan du være på vej til større ansvar, bedre løn eller en ny karriere.

 • Designet til at arbejde fagfolk, der måske eller måske ikke har en business grad, MBA kombinerer centrale MBA kurser med dit valg af koncentrationer.
 • Vores MBA-program udvikler færdigheder i de funktionelle forretningsområder og lærer dig, hvordan man anvender dem for at opnå organisatoriske mål i et globalt miljø.
 • Lær i klasseværelser med erfarne erhvervsprofessorer. Eller, for maksimal fleksibilitet, tage de samme kurser, undervist af samme fakultet, online.
 • Den graduate business program består af 34 kredit timer med yderligere 12 timer (fire grundkurser) for studerende, der ikke har en bachelor business grad.
 • Både fundament og kerne MBA kurser tilbydes året rundt. Tjek admissions- og registreringsoplysningerne. Tjek også vores studieomkostninger.Tjen din MBA online

Tjen din grad uden væsentligt at forstyrre din karriere. Vi ved trods alt, at du arbejder professionelt. Vi ved, at du har brug for fleksibiliteten til at studere, når - og hvor - det er mest bekvemt for dig.

I vores strenge MBA-program kombineres traditionel klasseværelse læring med den nyeste teknologi. Vi leverer streaming videoer, uanset hvor du er. Online diskussionsfora hjælper dig med at holde kontakten med dine kollegaer og dine instruktører.

FHSU's MBA udvikler færdigheder i de funktionelle forretningsområder og lærer dig, hvordan man anvender dem for at opnå organisatoriske mål i et globalt miljø.

For at arbejde fagfolk, der er selvmotiverede og uafhængige, bruger vi den nyeste teknologi til at sikre, at din uddannelse tilpasser sig dine behov. Vi er forpligtet til at give dig den højeste kvalitet af ressourcer og svar, når du har brug for at komme i kontakt med os.

Adgangskrav

En acceptabel GMAT eller anden kandidatplaceringstest (GRE, LSAT, osv.) Score før tilmelding, 2 anbefalingsbrev, en personlig erklæring, der angiver årsager til, at man søger en cand.merc.-grad, herunder faglige og / eller karrieremål og relevant tidligere arbejde Erfaring og en aktuel genoptagelse.


Anvendelse

MBA ansøgninger accepteres hele året og indlæggelser foretages løbende. Alle materialer skal modtages mindst 60 dage før den studerendes første tilmelding. FHSU Graduate School og MBA Udvalget vil kun gennemgå komplette ansøgningspakker, som skal indeholde følgende:

 • En betalt kandidat ansøgning
 • Nuværende CV
 • Officielle transkripter fra alle bachelor- og kandidatuddannelser (på engelsk)
 • Officielle scorer af Graduate Management Admission Test (GMAT) eller anden kandidatplacering test (fx GRE)
 • To breve af anbefaling (2)
 • Personlig erklæring fra studerende med angivelse af grunde til at søge en cand.merc.-grad, herunder faglige og / eller karriere mål og relevant tidligere erhvervserfaring
 • Andre krav som specificeret af Fort Hays State University Graduate School
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
34 - 37 timer
Deltid
Fuldtid
Price
7,200 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date