Som en MBA kandidat ved Saint Rose, får du en avanceret grundstødning i alle aspekter af erhvervslivet og evnen til at udmærke sig i dagens hurtig bevægelse erhvervsklima.

Core kurser dækker hele spektret af ledelsesmæssige og lederevner, mens eleverne kan bruge valgfag til at udvikle et indgående kendskab til regnskab, markedsføring, finansiering, menneskelige ressourcer, eller teknologi.

Professionelt akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools & Programmer, vores MBA-program kan rumme vores studerendes behov og interesser. En fælles MBA / JD studium er tilgængelig, som er avancerede Certifikater i finansiel planlægning, Organisatorisk Lederskab og Computer Information Systems.

MBA Program Mål

Vores MBA-program giver de studerende med de færdigheder og viden til at blive effektive ledere i dagens hurtigt skiftende og konkurrencepræget erhvervsklima. Professionelt akkrediteret af Association of Collegiate handelshøjskoler og programmer, at programmet giver et solidt fundament i kerneforretningen discipliner. Core kurser understrege udviklingen af ​​ledelsesmæssige færdigheder, forberede eleverne til at lede, motivere, kommunikere og interagere effektivt med kunder, medarbejdere og samfundet. Gennem valgfag, har du mulighed for at udvikle en mere dybdegående forståelse af regnskab, markedsføring, finansiering, menneskelige ressourcer, eller teknologi.

Den etårige program omfatter mulighed for en konkurrencedygtig 3-kredit praktik designet til at integrere klasseværelset læring med konkrete forretningsmæssige problemstillinger og situationer og til at give de studerende med betydelig erhvervserfaring.

Den College of Saint Rose MBA graduate forventes at:

 • Bly, motivere og effektivt at kommunikere og interagere med medarbejdere, kunder og samfundet;
 • Påfør etiske overvejelser til beslutninger, der påvirker organisationen og samfundet;
 • Analyser situationer, genkende og definere problemer, indsamle og vurdere informationer og nå optimale konklusioner og løsninger;
 • Være kompetent i planlægning, organisering, bemanding, påvirke, kontrollere og udvikle erhvervslivet og organisatoriske strategi; og
 • Være effektiv i mundtlig, skriftlig og elektronisk kommunikation.

Den MBA Curriculum

 1. MBA-program består af minimum 36 graduate kreditter.
 2. Hvis forudsætning kursusaktiviteter er påkrævet, kan antallet af kreditter stige til 42 point. Studerende, der ønsker at forfølge en af ​​certifikatet muligheder, ud over den MBA, kan forvente at tage yderligere 6-15 point (afhængigt af kravene i den specifikke certifikat) ud over de 36-42 point, der kræves for den generelle MBA
 3. Ethvert kursus kan fraviges afhængig af en studerendes baggrund. Op til ni point kan fraviges for studerende, der har gennemført de relevante bachelor kurser med kvaliteter af "B" eller bedre til en akkrediteret institution inden for tre år før optagelse. Det kan være nødvendigt En dispensation eksamen. Ansøgere skal indsende den relevante dokumentation og form for hvert kursus, de ønsker at have givet afkald. Beslutninger træffes af MBA-program koordinator i samråd med relevante fakultet efter at have gennemgået alle de studerendes udskrifter og legitimationsoplysninger. Hvis afkaldet er godkendt, skal et tilvalgsfag tages i stedet.
 4. Kombinationen af ​​overførte og frafaldes kurser kan ikke overstige i alt 12 point. Et minimum af 24 graduate kreditter skal tages i bopæl.
 5. Alle Saint Rose og overførsel graduate kurser taget for grad krav skal være afsluttet senest seks år.
 6. Hvis det er nødvendigt, MBA 511, MBA 508 og MBA 509 skal afsluttes med en B eller bedre. Disse forudsætning kurser tæller ikke 36-kredit grad kravet om.
 7. MBA 690 skal afsluttes med en lødighed på "B" eller bedre.

Indstillinger MBA Program

Den College of Saint Rose tilbyder tre planlægningsmuligheder:

 • Full-Time MBA
 • Etårige MBA

Full-Time Option

Selvom en elev kan tage op til fem kurser i enhver semester skal den studerende opretholde et minimum tre-retters belastning (9 point per semester) i hvert semester indskrevet at bevare berettigelse til Graduate Praktik.

Den etårige MBA

Den etårige MBA er designet til at være afsluttet i et akademisk år af fuldtidsstudier og kombinerer karriere udviklingsmuligheder med intensivt kursus arbejde. Studerende typisk fuldføre en praktikplads som en del af dette program mulighed.

 • Den etårige MBA begynder i sensommeren, og studerende gennemfører slutstenen kursus (MBA 690) og praktikken tidligt den følgende juli. Graden dato vil være, at August.
 • Kurser kan tilbydes i løbet af dagen eller aftenen.
 • Graduate Praktik: Den etårige program omfatter mulighed for en konkurrencedygtig 3-kredit praktik designet til at integrere klasseværelset læring med konkrete forretningsmæssige problemstillinger og situationer og til at give de studerende med betydelig erhvervserfaring.

Generelle Admission oplysninger

Berettigelse til optagelse på College of Saint Rose kandidatuddannelser typisk baseret på følgende minimumskrav:

 • Indsendelse af et udfyldt ansøgningsskema og en redegørelse for formålet på ca. 300 ord beskriver ansøgerens mål for kandidatoverbygningen.
 • Bevis for besiddelse af en studentereksamen grad fra en akkrediteret institution ved forelæggelse af officielle udskrifter fra alle bachelor-og kandidatniveau institutioner deltog
 • Akademiske og faglige kvalifikationer for kandidatoverbygningen, som angivet ved to breve af anbefaling.
 • Et karaktergennemsnit på 3,0 (på en 4,0 skala), samlet og i bachelor store.
 • Andre optagelseskriterier specificeret af akademiske programmer såsom indsendelse af CV'er, skriver prøver, porteføljer, prøveresultater, og deltagelse i interviews eller indlæggelser workshops.

MBA Application Process

Ansøgere vurderes på deres potentiale for succes i studier. Dette er primært bestemt af forudgående akademisk præstation (GPA) på alle gymnasier deltog. Hvis en ansøger har dimitterede med en bachelor GPA på 3,0 eller højere, er fremlæggelse af en GMAT (Graduate Management Admissions Test) score ikke påkrævet. Desuden er GMAT kravet frafaldes for ansøgere med graduate grader. Ansøgere med en samlet bachelor GPA på 3,0 eller højere behøver ikke at indsende en GMAT score. Men hvis bachelor GPA er under en 3,0, skal indsendes for anvendelsen, en GMAT score, der skal overvejes.

Skønt vurdering af disse objektive kriterier er et vigtigt aspekt af optagelsesprocessen, er det lige så vigtigt for en ansøger at udarbejde en ansøgning pakke omhyggeligt og omtanke, da alle relevante faktorer tages i betragtning i beslutningen indlæggelser.

Ansøgeren er ansvarlig for at samle og indsende følgende elementer i ansøgningen pakke til Graduate og efteruddannelse Admissions kontor på The College of Saint Rose:

 • En udfyldt ansøgningsskema med det krævede gebyr ansøgningen
 • Officielle forseglede udskrifter fra alle skoler deltog;
 • Hvis det er nødvendigt, bør originale GMAT resultater sendes direkte til Graduate Admissions på The College of Saint Rose (kodenummer: 2091);
 • To forseglede akademiske og / eller faglige anbefalinger;
 • Personlig essay; og
 • En aktuel CV.
 • Demonstration af engelsk sprogfærdighed: Send os dine TOEFL, IELTS eller PTE scoringer. Kravet om testning fraviges for ansøgere, der tidligere har tjent en bachelor-eller kandidatuddannelse i USA. Den College of Saint Rose tilbyder engelsk som andet sprog (ESL) undersøgelser og tilbyder betingede accept til dem, der opfylder alle andre krav adgangskrav. Betinget accepterede studerende skal vise engelskkundskaber før indskrive i deres kurser.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date