Master of Business Administration

Generelt

Program beskrivelse

Moderne virksomhedsledelse

I dag, de vigtigste ressourcer for virksomheder er viden og talent af sine ansatte. Takket være dem, organisationer generere ideer til at gøre det muligt for deres udvikling i et dynamisk skiftende markedsforhold.

Moderne ledelse giver nye syn på virksomhedens drift, hvor alle medarbejdere, uanset position, kan være innovatører.

INE PAN s "Master of Business Administration" program er svaret på alle de centrale problemer i den moderne ledelse, lige fra de bløde aspekter, såsom ledelse, organisationskultur, kommunikation, medarbejdere rekruttering og motivation igennem forbrugeradfærd, marketing, nye medier, økonomisk forvaltning og enterprise risk , Og slutter med den bedste praksis i strategisk ledelse og styring af store organisationer i krise.

Hvorfor studere på INE PAN?

 • KVALITET
  INE PAN s "MBA" er en af ​​de bedste MBA-programmer i Polen.
 • PRESTIGE
  Polske Videnskabernes Akademi er en af ​​de mest anerkendte videnskabelige institutioner i Polen.
 • MENNESKER
  INE PAN s "MBA" er en mulighed for at etablere lovende forretningsforbindelser med interessante mennesker.

Den "Master of Business Administration" Uddannelsen udbydes på INE PAN siden 2008. Programmet er rettet mod ambitiøse og nysgerrige mennesker, der leder efter inspiration og ikke er bange for udfordringer, der ønsker at skille sig ud og være et skridt foran konkurrenterne.

Den første semester af programmet er bygget i henhold til bedste praksis og dækker de vigtigste tematiske blokke, der er kernen i førende MBA-programmer rundt om i verden, afspejler hvert emne indhold den aktuelle viden og transmitteres på en attraktiv måde til studerende, med en vægt på teamwork og i samspillet mellem studerende og professorer.

I andet semester, kan vi tilbyde mere specialiserede og avancerede emner, ledet af fremtrædende eksperter, så en dybere indsigt i karakteren af ​​markedsudviklingen og organisationer ændrer sig, og står over for særlige problemer og udfordringer, som dagens organisationer står over for i et stadig mere konkurrencepræget og dynamisk skiftende miljø . Vi lægger vægt på at forklare de kræfter og mekanismer bag de observerede fænomener eller processer i virksomhederne og deres omgivelser, overvejer sådan tilgang som grundlag for beslutningstagning i dagens dynamiske verden.

De vigtigste mål med programmet er:

 • At uddybe og udvide kendskabet til ledelse,
 • For at undervise i brugen af ​​moderne ledelse, markedsføring, regnskab og finans analyseværktøjer,
 • For at forberede organisationen og miljø analyse,
 • At udvikle praktiske lederevner i de forskellige former for relationer med miljøet,
 • Hvis du vil vide konfliktløsning, intern kommunikation, bly forhandling, ændre indvielse.

Tilmeld dig vores gruppe af studerende!

Første Klasser: Oktober 2016.
Rekruttering: op til 2016/09/30.
Stedet for kurset: Palace of Culture og videnskab,
Samlet antal timer: 1578 timer + 114 (valgfag)
Points ETCS: 60 (i alt)

Klasser Organisation:

Master of Business Administration i engelsk, varer i to semestre, deltid. Det består af to moduler (møder) per semester. Hvert modul løber fra 11.00 om onsdagen til 12.30 om søndagen (plus valgfrie klasser). Hvert individ tager normalt 8 timer.

Undervisningssproget af de ph.d.-studier er engelsk.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved o ... Læs mere

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved on the 5th of January 1981 by the Prime Minister. Minimer