Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Tjen din MBA og forbered dig på en fremtid i økonomi
Grand Canyon University's Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) med en vægt i Finance forbereder fagfolk til karriere i ledelse og ledelse. Støtte din viden om investeringer og finansielle strategier med avancerede kurser i ledelse, organisatorisk beslutningstagning, planlægning og ressourcesourcing. Kurserne diskuterer praksis for at sikre virksomhedernes solvens, rentabilitet og effektivitet.

Vores MBA i økonomi program opfordrer dig til at blive en informeret kritisk tænker gennem forskning og anvendelse af kvantitative metoder, der omdanner rå data til nyttig information. Udforsk aktier, obligationer og derivater og deres anvendelse til porteføljestyring. Avancerede forretningsstrategier som fusioner og overtagelser, partnerskaber og samarbejdsaftaler undersøges også.

degree Outcomes

Studiefinansiering og forretningsaktiviteter
Lær elementerne i finansielle forretningsbeslutninger, herunder finansielle prognoser, ledelse af driftskapital, kapitalbudgettering, kapitalstruktur og opkrævning af midler på kapitalmarkeder. Udforsk aktier, obligationer og derivater og deres anvendelse til porteføljestyring. Undersøg avancerede forretningsstrategier som fusioner og overtagelser, partnerskaber og samarbejdsaftaler.

Hvad vil du lære

Fremskynde din læring med MBA Finance Curriculum
MBA i økonomien accelererer din læring gennem flere kursus emner og mål, herunder:

  • Ledelsesmæssige koncepter og strategier i forbindelse med forvaltningen af ​​operationer i både fremstillings- og servicevirksomheder miljøer
  • Mikroøkonomiske og makroøkonomiske begreber er relevante for moderne business
  • Kvantitative værktøjer og teknikker, der anvendes til at modellere forretningsfunktioner og applikationer
  • Finansiel analyse og økonomisk forvaltning af en virksomhed
  • Nuværende tjenester marketing begreber, principper og teorier
  • Definition, formulering og gennemførelse af strategi inden for organisationer

Career Outcomes

Udforsk potentielle karriere med en MBA i Finance
Den online MBA i økonomi tilbyder dig avancerede færdigheder og forbereder dig til at fungere som en finansiel leder, chef, planlægger, konsulent, direktør, leder og anden virksomhedsleder. Typiske arbejdspladser omfatter banker, finansielle institutioner, investeringsselskaber, store virksomheder, store nonprofit-enheder, serviceorganisationer, opstartsvirksomheder, ingeniør- og it-firmaer, designorganisationer og offentlige myndigheder.

program Locations

Online
Fortsæt en næste generation uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder den mest erfarne ledere i at levere online grad programmer. Fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og fuldt uddannede adjungerede instruktører, der er udstyret med stærke faglige baggrunde og praktisk erfaring inden for deres områder, støtte dig hvert skridt på vejen. Designet med den karriere-orienterede professionelle i tankerne, vores online klasser giver et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores forskellige gymnasier, i høj efterspørgsel beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

Aften
Grand Canyon Universitys aftenprogrammer imødekommer kravene fra fagfolk, der foretrækker et personligt læringsmiljø. Vores nat klasser mødes én gang om ugen og tilbyde interaktion og diskussion af en typisk kollegium klasseværelse. Nat klasser er designet til et bestemt antal studerende, hvilket giver en varm og nærende miljø, der understøtter en engagerende oplevelse. I en aften kohorte, vil du fremskridt gennem din uddannelse med de samme karriere-minded klassekammerater, der giver en mulighed for at netværke og skabe relationer, der rækker ud over klasseværelset. Klasser begynder ofte på forskellige steder, herunder vores vigtigste campus.

Online og aften program afsløringer

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 9 flere kurser fra Grand Canyon University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date