Master of Business Administration (fuld tid)

Generelt

Program beskrivelse

Master of Business Administration (fuld tid)

University of Southampton MBA vil give dig den redskaber, viden og tillid til at udfordre vanetænkning og lykkes i dagens hurtig bevægelse erhvervslivet ved at stå ud, ikke blande sig i.

Den fuldtids MBA er designet til kandidater, der har mindst fire år, men sandsynligvis mere, relevant erhvervserfaring, da graduering og som nu ønsker at forfølge et ambitiøst program for undersøgelse for at udvikle deres ledelsesmæssige potentiale.

MBA, skal du forvente at arbejde med ideer og koncepter, der er komplekse, og som har brug for reel intellektuelle indsats at mestre helt. Til gengæld vil du modtage en uddannelse, der forbereder dig til en karriere som en dygtig og reflekterende manager. Vores MBA hverken et lynkursus i erhvervslivet buzz-ord eller et katalog over quick fix løsninger. Din personlige læring er styrket ved at sætte teoretiske begreber i forbindelse med din egen erfaring.

Southampton MBA hilser deltagere der er på udkig efter en udfordring; er ivrige efter at stille spørgsmål og debattere ideer med andre lyse og similarily motiverede ledere; og søge en all round lederuddannelse og udvikling motion.

Programoversigt

Undervist på vores nye Executive Education Centre, vores MBA opfylder den globale standard for Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA), gennem et bredt pensum til formål at udvikle din business færdigheder på alle områder. Ledende teorier og begreber bliver undervist af inspirerende videnskabeligt personale, som også udfører banebrydende forskning i deres fagområder.

Hvad enten på vores fuld tid eller deltid program, vil Southampton MBA udfordre dig til at se på forretningsmæssige problemstillinger fra forskellige perspektiver med henblik på at finde de bedste løsninger. Du vil lære fra virkelige forretningsmæssige problemer og dele erfaringer med de forskellige kohorte, der gør op dette program. Gennem din tid på Southampton, vil du blive opfordret til at konsolidere og reflektere over din læring.

Programmet omfatter også en uges bolig i Maastricht, Holland. I løbet af ugen vil du deltage i seminarer praktikere og akademikere fra regionen og besøge op til fem virksomheder til at se, hvordan de har at gøre med kompleksiteten i en globaliseret verden.

Læser til Southampton MBA vil også give dig mulighed for at mødes og netværke med andre fremtidens erhvervsledere fra hele verden. Du vil få venner og kontakter for livet.


Program Structure

Fuld tid undersøgelse af MBA følger en tidsplan, hvor formelle instruktion finder sted på 3 eller 4 dage pr ugen.Manager resten af ​​ugen bliver brugt til gruppearbejde og individuel undersøgelse. En vurdering sker i hele forløbet med formelle eksaminer i januar. I overensstemmelse med AMBA krav, bør deltagerne forventer mindst 500 timers formel kontakt med vores akademiske medarbejdere. Tilfredsstillende resultater i kurset assessements resultater i tilladelse til at fortsætte med at arbejde mellem juli og september til at udarbejde og fremlægge en MBA-afhandling.


At Anvende

Hvis du ønsker at søge på skolens deltid MBA-program, du skal udfylde en University of Southampton ansøgningsskema og returnere den til Akademisk justitssekretæren. Du kan udfylde formularen online eller downloade et program pakke.

Typiske adgangskrav


Grad krav

1. eller 2. klasse ærer grad fra et britisk universitet. Tilsvarende oversøisk / faglige kvalifikationer i et passende emne også velkommen. Relevante niveauer erhvervserfaring.


Udvælgelsesprocedure:

Indtag: 50
Gennemsnitlige ansøgere per plads: 8

Alder af deltagerne ligger typisk 26-35 og deres første grad fag omfatter videnskab, teknik og humaniora samt erhvervslivet undersøgelser.

Din ansøgning vil blive nøje overvejet af en specialist medlem af det akademiske personale, som vil afveje mange faktorer; ikke kun dine akademiske resultater, interesser og evner, men også din motivation og din dommerens fortrolig rapport.

Vi gør vores beslutninger i de fleste tilfælde på ansøgningsskemaet og bilag alene. Kandidater, der kræver særlige hensyn, f.eks på grund af alder, handicap eller ikke-standard adgangsbegrænsninger kan blive interviewet.


Akkreditering: AMBA

Gebyrer: £ 23.500

Senest opdateret Aug 2015

Om skolen

Business matters at the University of Southampton. Our undergraduate and postgraduate degrees are designed to challenge your thinking and inspire you to develop the advanced knowledge and analytical s ... Læs mere

Business matters at the University of Southampton. Our undergraduate and postgraduate degrees are designed to challenge your thinking and inspire you to develop the advanced knowledge and analytical skills you will need to succeed in business. Minimer

Akkrediteringer