Læs den officielle beskrivelse

Master of Business Administration program er designet til aspirerende og mid-karriere ledere søger at forbedre deres analytiske, beslutningstagning og kommunikationsfærdigheder i komplekse organisatoriske miljøer. Vores elever er modne motiverede voksne, der søger en kandidatuddannelse, der er tilpasset deres erfaring og ekspertise. De repræsenterer individer inden for profit og non-profit sektorer, der ønsker at yde større bidrag til deres organisationer og til at påtage sig mere væsentlige ledelsesmæssige forpligtelser.

Graduate Credit For Tidligere Læring

I dette 48-kredit-program vil du studere direktion og udvikle lederskab færdigheder og færdiggøre 16 tre-kredit kurser, der repræsenterer de vigtigste funktionelle områder af ledelsen. Du har dog allerede fået værdifuld viden gennem din ledelseserfaring til dato. Gennem akademiske vurderinger kan du tjene penge på op til otte af 16 kursusindholdsområder.

Disse otte indholdsområder omfatter: regnskab og finansiering, ledelsesbeslutninger, ledelsesøkonomi, ledelsesinformationssystemer, operationsstyring, marketing management, menneskelige systemer og adfærd og højtydende ledelse.

Succesfulde ansøgere til programmet forventes at bringe avanceret viden fra deres erfaringer. Generelt tjener studerende 6-12 studiepoints eller op til i alt 24 studiepoints.

Fleksibel online studie

Du gennemfører dit arbejde i MBA-programmet overvejende gennem online-kurser. Dette format giver stor fleksibilitet og interaktivitet, så du kan engagere dig med din instruktør, fakultet mentor og medstuderende til tider, der er mest bekvemme for dig. Det giver også hele spektret af kursusets faglige ressourcer til rådighed til enhver tid på dagen eller ugen.

Dette omfatter alle kursusoplysninger, diskussionsrum, adgang til fuldt online biblioteksressourcer og "high end" forbedringer, herunder selvvurderinger, simuleringer og modellering (hvor det er relevant).

Residencies: Din chance for netværk, samarbejde og læring

Tre kortsigtede statslige boliger bringer elever og fakultet sammen i to dage hver. På disse boliger har du mulighed for at møde og interagere med andre MBA-studerende fra hele staten og landet. Residencies tilbyder dig mulighed for at være ansigt til ansigt med andre med lignende faglige og faglige interesser og med MBA-fakultetet.

Residency erfaringer supplerer online kurser på de områder, hvor individuel og gruppe interaktioner forbedrer elev læring, fra udvikling af teamwork færdigheder til mundtlige præsentationer.

Boligerne er forbundet med to kurser i begyndelsen af ​​dit program: Scanning af forretningsmiljø og ledelsesvurdering og -udvikling, ledelsesmæssig begrundelse (midt i programmet) og til strategisk lederskab (i slutningen af ​​dit program). I dette sidste opholdstilladelse præsenterer du det endelige projekt i dit program.
Program undervist i:
Engelsk
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date