Vores MBA-program giver eleverne mulighed for at få viden om kerneforretningsområderne i Entrepreneurship, Global Affairs og International Law

Programmet giver eleverne en høj kvalitet, faglig uddannelse i erhvervsadministration og dermed kvalificere dem til flere forskellige jobmuligheder.

MBA-programmet består af tre faglige komponenter: Kernekrav, koncentrationsvalg og en capstone-oplevelse. For at kunne afslutte med en MBA-grad skal eleverne gennemføre minimum 36 studiepoints, heraf 24 point er kernekurser og 12 studiepoints er valgfag.

Kernekravene består af 9 krævede kurser, der er 24 point.

Koncentrationsbehovet er at tage fire klasser (12 point) fra en af ​​tre koncentrationer: (a) Entreprenørskab, (b) Global Affairs eller (c) International Ret

Under hvert semester af studiet forventes de studerende at gennemføre to obligatoriske kurser og et koncentrationsforløb. Studerende skal gennemføre CAPS 501 i deres første semester af studiet.

Iværksætterkoncentration

Iværksætterprogrammet giver eleverne den nødvendige viden og erfaring til at udmærke sig som iværksættere i dagens stærkt konkurrenceprægede globale forretningsmiljø. Studerende erhverver kritiske evner i forbindelse med forståelse og styring af innovation, branding og intrapreneurship. Som en del af programmet lærer eleverne, hvordan de udvikler og kommercialiserer deres egne projekter.

Globale anliggender

Global Affairs pensum giver eleverne mulighed for at tænke kritisk på de forskellige sammenhængende komponenter i den globale økonomi. Fra informationsteknologrevolutionen til omstrukturering af forsyningskæder, monopolistisk praksis til bæredygtig udvikling, får eleverne indgående kendskab til de grundlæggende dynamikker, der har forandret verdensøkonomien.

International lov

Den internationale lov

Kernekrav

Kursus navn

Entreprenørskabskoncentrationskrav

Kursus navn

Konklusionskrav til globale anliggender

Kursus navn

International lov

Kursus navn

MBA Admissions Procedures

Vores admissions hjemmeside giver både indenlandske og internationale studerende de oplysninger, der er nødvendige for at anvende på vores MBA-program.

BAU International University søger studerende, der er kreative, kritiske tænkere, og er klar til at tage deres intellektuelle og professionelle liv til det næste niveau. En ansøgning anses ikke for fuldstændig, før BAU har modtaget alle nødvendige dokumenter. Når ansøgningerne er færdige, bliver de nøje gennemgået. Ansøgere evalueres med hensyn til adgangskravene og vælges i overensstemmelse hermed.

Ansøgere behandles på først til mølle basis. At indsende alle nødvendige dokumenter i en pakke kan hjælpe med at fremskynde ansøgningsprocessen. I nogle tilfælde kan eleverne muligvis udskille tilmelding. Studerende, der udsætter indskrivning, er forpligtet til at opfylde uanset undervisning og gebyrer er påkrævet ved deres tilmelding.

Program undervist i:
Engelsk
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Senest opdateret July 15, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
36,000 USD
Stipendier er tilgængelige
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date