Læs den officielle beskrivelse

MBA-program er i øjeblikket betragtes som den kvalifikation standard for ledere af tjekkiske og internationale virksomheder og institutioner. Det henvender sig til ledere med erhvervserfaring at kvalificere yderligere i Human Resources Management og Den Europæiske Union. De studerende vil kvalificere sig til at udvikle deres egen top karriere i forvaltningsstrukturer på forskellige niveauer, især i EU-landene.

Den MBA-program kandidater bliver førende eksperter i ledelse for menneskelige ressourcer inden for de europæiske institutionelle, økonomiske og juridiske rammer.

Gennem MBA-program undersøgelse lederne erhverve et omfattende system af viden og færdigheder behov for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og forvaltningen, herunder offentlig administration, især i uddannelse og human capital management.

Dimittenderne har styr på det avancerede niveau De europæiske institutionelle, økonomiske og retlige rammer med fokus på forvaltning af menneskelige ressourcer. De er forberedt på at udvikle deres videre karriere gennem anvende teoretisk viden og praktiske færdigheder direkte til komplekse problemer løse i erhvervslivet, iværksætteri, og institutionel ledelse. De kandidater har også mestrer metoder til yderligere uddannelse, livslang læring, og teamledelse. Deres evne til at syntetisere teoretisk viden og dens praktiske anvendelse i det ledelsesmæssige miljø etableres ved at forsvare den endelige afhandling.

De vigtigste profilfag af MBA-program i Management Human Resources og EU er som følger: Human Resources Management, europæisk integration, retssystemer Politisk og økonomisk geografi EU, økonomisk analyse, Organisatorisk Adfærd og Ledelse, strategiske og operationelle ledelse, problemløsning og krisestyring, IKT og Information Systems.

Mode undersøgelsen er organiseret i weekenden studie blokke (ca. 5 weekender per semester). Standard længde på undersøgelsen er 1,5 akademisk år (3 semestre) opdelt i 5 studieområder. Undersøgelse er indgået af forsvar af en afhandling. Kandidater er tildelt den faglige titel Master of Business Administration (MBA.

2

MBA-program er blevet re-akkrediteret i februar 2015.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 semestre
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date