Websters Master of Business Administration programmer er tilgængelige i dagtimerne og aften-formater, og kan være afsluttet i 15 måneder eller længere, afhængigt af valgte vægt.

Ansøgere med en bachelor-grad i en ikke-business relaterede større kan også gælde for MBA-program, med forbehold forudsætning kursus krav.

Uanset hvordan du deltage i undervisningen, med en MBA fra Webster University, vil du blive rustet til at hjælpe med at løse en bred vifte af forretningsmæssige problemer lige ud af porten. For dem, der ønsker en mere specialiseret grad planen, tilbyder vi 4 specifikke fokusområder for din MBA.

  • Hovedvægten i Marketing
  • Hovedvægten i Finansministeriet
  • Hovedvægten i Informationsteknologi
  • Hovedvægten i Human Resources Management

Fast Track din karriere

En MBA er en uvurderlig grad. Ifølge en undersøgelse foretaget af Graduate Management Admission Council (GMAC), 75 procent af virksomhederne sagde, at de planlagde at ansætte MBA-kandidater. Men ikke alle MBA foretages på samme. Hos Webster University, vi indarbejde små klasser, personlig opmærksomhed, corporate partnere og et internationalt perspektiv for at udvikle vores studerende til erfarne virksomhedsledere og ledere, der er forberedt til det hurtigt skiftende globale erhvervsklima.

Fakultetet

Distinguished fakultet giver en balance i den globale stipendium og erhvervserfaring til at bringe førsteklasses, virkelige verden viden til deres klasseværelser

Kultur

Læringsmiljø, der favner en påskønnelse for mangfoldighed og inklusion baseret på race, hudfarve, tro, national oprindelse, etnicitet, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, alder, socioøkonomisk status, handicap, religion eller militær status

Alumni Netværk

Mere end 176.000 alumner danner en elite globalt netværk af dygtige og tilsluttede borgere

Placering

Bangkok Academic Center er beliggende på en af ​​de mest prestigefyldte adresser i Central Business District (CBD) i Bangkok. Empire Tower EM Space er en 10 etagers livsstil center og business mødested med en detail område, fitnesscenter, samt konference- og funktion faciliteter.
Let tilgængelige, Bangkoks BTS luftrum toget, underjordiske MRT og BRT busstation forbindelser er lige uden for døren. Forretningskvarteret lover også et dynamisk miljø for proaktiv undersøgelse, mens dagtimerne og aften spisning og underholdning tilføjer til studerende erfaring.

Personligt læring

Vores små og meget interaktive klasser fremme innovation, samarbejde og selvudfoldelse.

Akkrediteringer

Den eneste amerikanske universitet i Thailand akkrediteret både i USA og Thailand

Specialized Akkrediteringer

Business-relaterede programmer er akkrediteret af Association of Collegiate handelshøjskoler og programmer (ACBSP)

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
15 - 23 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school