MBA-programmet består af 2 fulde års arbejde (4 semestre). Studerende vil tage fire kurser i hvert af de første tre semestre. Det fjerde semester er helt dedikeret til forskningsprojektet. Intet kursus er valgfrit på dette tidspunkt.

Speciale / Afsluttende Projekt Tid Udvidelser

Studerende, der ikke afslutter afhandlingen / slutprojektet, efter at de har tilmeldt sig hele studiepoeng, skal tilmelde sig hele afhandlingen / slutprojektet det efterfølgende semester. Alle studerende skal være registreret i det semester, hvor de forsvarer deres afhandling.

Bemærk: En studerende skal afslutte alle uddannelseskrav inden for fem år fra tidspunktet for den første tilmelding til programmet.

færdighedsområder krav engelsksprogede

Undervisningssprog i MBA-programmet er engelsk, og følgende er minimum engelsksprogskrav til optagelser i det amerikanske universitet i Malta MBA-program: PROSPEKTIVE KANDIDATER FOR MBA-PROGRAMET, DER ER IKKE-NATIVE SPEAKERS OF ENGLISH:

  • En minimum TOEFL score på 600 på papirbaseret
  • 250 på den computerbaserede
  • Eller 100 på internetbaseret test eller 6,0 IELTS

FØLGENDE UNDTAGELSER FRA DE TIDLIGERE STILLEDE DANSK LANGUAGE KRAV REGLER ANVENDER:

  • En indfødt engelsktalende, der har afsluttet sin bacheloruddannelse i en engelsk-medium institution og i et land, hvor engelsk er det officielle sprog
  • En ansøger med en bacheloruddannelse fra en engelsk-medium institution, der kan bevise at erhverve en minimum TOEFL-score på 550 på den papirbaserede prøve eller dens tilsvarende på en anden godkendt standardiseret prøve på tidspunktet for optagelse til deres første grad program

Andre krav

At ansøge om et MBA-program skal du have:

  • Bachelor grad i enhver disciplin
  • To års erfaring
  • Engelskkundskaber

For at være berettiget til optagelse til MBA-programmet skal ansøgeren have gennemført en bacheloruddannelse (f.eks. En bachelorgrad eller en europæisk 3-års indledende grad, svarende til et MQF niveau 6) i en disciplin og skal have mindst tre års arbejde erfaring.

For dem, der ansøger om MBA-programmet i det første år, vil deres ansøgninger blive gennemgået af fagfolk på området for at være i overensstemmelse med programmets krav om bachelorgrad og 2 års erhvervserfaring.

Admissionsstandarder følger NCFHE Retningslinjer for Akkreditering af MQF Level 7 Kurser minimum adgangskrav.

Adgang til et kandidatprogram kræver en TOEFL score på 600 eller IELTS på 6.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Jan 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019, Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019, Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date