Master of Business Administration (MBA)

Hvad er fremtiden for lederuddannelse? Slutte sig til os, og vi vil bygge det sammen på Asia School of Business.

Bank Negara Malaysia og MIT Sloan School omfavne den udfordring at spore en ny og bedre vej. ASB er mulighed for at starte en uddannelsesinstitution fra bunden og tage fat på de behov og udfordringer lederuddannelse med en frisk, innovativ og igangsættende tilgang. Vi tror stærkt på, at den næste generation af transformative ledere til nye verden vil blive udviklet på baggrund af teorier, der findes i de øverste globale universiteter kombineret med erfaring og handling læringsperspektiv.

studerende Lære om problemer virksomheder står fra casestudier er en model af fortiden. Action Learning er fremtiden. ASB vil tilbyde management studerende, ledelse praktikere, og de institutioner, der beskæftiger dem en ny måde at gøre tingene, nye måder at lære, nye måder at tænke og en bedre integration af teori med praksis.

Handelshøjskolens MBA 3.0 blander teori og praksis på alle niveauer. MIT Sloan fakultet vil lære de samme strenge core curriculum på ASB, der er leveret i Cambridge, Massachusetts, USA. Derudover vil ASB læseplan omfatter action learning projekter med vores corporate partnere og institutionelle partnere i hele Asien, der giver løbende mulighed for at teste og anvende teorier klasseværelset i en bred vifte af organisatoriske, institutionelle og marken udfordringer.

Vores spændende og stærkt innovative læseplaner er i godkendelsesprocessen, men i mellemtiden kan du besøge vores Curriculum side for at lære om de vigtigste højdepunkter i programmet.

Action Learning på Asia School of Business

Action Learning er en proces, som indebærer at arbejde på reelle udfordringer, ved hjælp af viden og færdigheder af et team til at sætte spørgsmålstegn og genfortolke gamle og velkendte begreber, skabe nye løsninger og udføre dem til at vurdere resultatet. Action Learning projekter kan løse betydelig forretning, organisatoriske og sociale problemer og tage klasseværelset ind i feltet og de kundevirksomheder ind i klasseværelset.

Action Learning projekter (4-5 projekter i løbet af MBA-program, 40% af pensum): de studerende har mulighed for at specialisere sig i en bestemt branche eller funktion, mens du arbejder med rigtige virksomheder eller kan vælge at få bred eksponering til en række forskellige typer ptojects. Action Learning projekter foregår på tværs af regionen og ASB letter placeringer (studerende forventes ikke at finde deres egne projekter).

Andre højdepunkter:

  • Ca. 80% af kurserne er leveret af MIT fakultet
  • 6 uger tur til USA (4 uger i MIT og 2 uger i branchen

Læseplanen vil indeholde MIT Sloan Action Learning pædagogik:

TÆNK - ACT - REFLECT - REPEAT

  • THINK - klassen oplevelse
  • ACT - de "gå og se" oplevelse
  • REFLECT - den kritiske tænkning oplevelse
  • REPEAT - Viden kommer fra gentagne eksperimenter.

ASB uddannelse sætter dig i stand til at opleve eksponentiel vækst - fagligt, personligt og professionelt. Mere end det, vil MBA-program på ASB opbygge din selvtillid som leder og en forandringsagent, at sætte dig på en sti at opnå dine karrieremål og ambitioner.

hold

Watch ASB ekstraordinære & Utraditionel rejse!

Introduktion Asien School of Business MBA!

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
80,000 USD
- I alt Obligatoriske studieafgifter Indretning og Travel
Deadline