Master of Business Administration (MBA)

Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master of Business Administration (MBA)

Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Master of Business Administration (MBA)

MBA-programmet på APU udføres udelukkende på engelsk i et kulturelt forskelligartet læringsmiljø. Det giver et stærkt fundament i etablerede ledelsesteknikker, interaktive klasser med fakultet og medstuderende fra hele verden samt muligheder for selvstændig forskning og praktikophold i universitetets udvidede netværk med japanske virksomheder og organisationer.

International akkreditering

Fra august 2016 er Ritsumeikan Asia Pacific University et akkrediteret medlem af AACSB International - Foreningen for Advance Collegiate Schools of Business ( href = "http://AACSB.edu/ )

Ritsumeikan Asia Pacific University er en af ​​kun tre institutioner i Japan for at opnå denne akkreditering. Ud af disse institutioner er vi den eneste, der tilbyder en bacheloruddannelse på både engelsk og japansk og har det eneste AACSB-akkrediterede engelskspråklige MBA-program i Japan.

Områder inden for specialisering

Regnskab og finansiering

Regnskabsmæssige og Finansielle (AF) specialisering diskuterer teorier og begreber inden for corporate finance, økonomi, finansinstitutter og finansiel og ledelsesmæssig regnskabsføring. Dette giver eleverne færdigheder til at forstå og fortolke finansielle og regnskabsmæssige oplysninger. Med avanceret viden og værktøjer på disse områder vil eleverne være i stand til at formulere strategier, designkontrolsystemer og vurdere virkningen af ​​virksomhedernes strategier på forskellige interessenter.

Marketing og ledelse

Marketing og Management (MM) specialisering fokuserer på forståelse og styring af den menneskelige dimension af organisationer og markeder. For erhvervsorganisationer er nogle af de vigtigste aktører ledere, medarbejdere og kunder. Deres beslutninger og handlinger styres af en række faktorer, fra meget rationelle aspekter til subjektive opfattelser som følelser og moralske værdier. Den konstante flux af markedsforhold kræver tilpasning samt giver mulighed for at skabe et nyt marked og sociale værdier. Denne specialisering forbereder eleverne til at udvikle multidimensionelle strategier og bæredygtige evner for organisationer for at klare det skiftende erhvervsklima.

Innovation og Operations Management

Specialisering Innovation og Operations Management (IOM) fokuserer på produktionsplanlægning, produktionsstyring, lagerstyring, kvalitetsstyring, supply chain management og effekten af ​​informationsteknologi på hele produktionsprocessen. Studerende vil også lære at styre produktudvikling, innovation og iværksætteri ud fra et teknologisk perspektiv. Denne specialisering omhandler også spørgsmålet om, hvorfor nogle samfund er mere innovative end andre.

Japansk ledelse

Den japanske Management (JM) specialisering fokuserer på filosofien og praksis japanske virksomheder, som hjalp Japan med succes at industrialisere. Japanske selskaber med deres fokus på kvalitet, innovation og kundeservice samt deres unikke form for human resource management og governance giver et alternativ til virksomheder, der følger den vestlige forretningsmodel. I denne specialisering vil eleverne kunne vurdere både succes og fiaskoer i japansk forvaltningspraksis, som danner grundlag for nye modeller for virksomhedsledelse i Asien-Stillehavsområdet.

Program side

Grad: Master of Business Administration

afdelinger:

  • Regnskab og finansiering
  • Marketing og ledelse
  • Innovation og Operation Management
  • Japansk ledelse

Tilmelding Semestersår: april, september

Programvarighed: 2 år

Årlig indtagelse: 40 studerende

Samlet undervisning: 3.600.000 JPY

Berettigelse

• En bachelorgrad eller tilsvarende grad

• Mindst 3 års fuldtidserfaring eller GMAT / GRE-bedømmelsesrapporter

• Bevis for engelsk sprogfærdigheder (kontakt os for detaljerede krav)

Stipendier

APU tilbyder et uddannelsesreduktions stipendium, der kan søges gennem den almindelige ansøgningsproces. Alle ansøgere kan ansøge om dette stipendium, og de vil blive underrettet om, at de kan modtage undervisningsreduktion med deres endelige resultater. Undervisningsreduktioner varierer fra 30%, 50%, 65%, 80% og 100%.

Du kan også overveje at ansøge om andre eksterne stipendiprogrammer via APU, som giver fuldt stipendium til både studie- og leveomkostninger.

Ansøgningsperiode for april 2019 tilmelding:

  • MEXT-stipendium (Top Global University Project): 1. august 2018 - 26. september 2018
  • Generel ansøgning: 1. august 2018 - 24. oktober 2018

Ansøgningsperiode for september 2019 indskrivning:

  • MEXT-stipendium (Top Global University Project): 1. august 2018 - 28. november 2018
  • Generel ansøgning: 1. august 2018 - 3. april 2019

WEBINAR (gratis):

Venligst kom med os til den kommende online informationssession. Vi vil gennemgå APU's kandidatuddannelser, ansøgningsproces og stipendiemuligheder. Du kan registrere dig på følgende side:

https://admissions.apu.ac.jp/graduate/about_apu/info_sessions/

APU Alumni Testimonials

Ansøg nu

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 15, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
3,600,000 JPY
Information
Deadline
Kontakt skolen
See description
Locations
Japan - Beppu, Ōita Prefecture
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
See description
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
See description
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Japan - Beppu, Ōita Prefecture
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
See description
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Japan - Beppu, Ōita Prefecture
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
See description
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Ritsumeikan APU Learning in Motion