Læs den officielle beskrivelse

Master of Business Administration (MBA)

MBA-programmet på APU udføres udelukkende på engelsk i et kulturelt forskelligartet læringsmiljø. Det giver et stærkt fundament i etablerede ledelsesteknikker, interaktive klasser med fakultet og medstuderende fra hele verden samt muligheder for selvstændig forskning og praktikophold i universitetets udvidede netværk med japanske virksomheder og organisationer.

International akkreditering

Fra august 2016 er Ritsumeikan Asia Pacific University et akkrediteret medlem af AACSB International - Foreningen for Advance Collegiate Schools of Business ( href = "http://AACSB.edu/ )

Ritsumeikan Asia Pacific University er en af ​​kun tre institutioner i Japan for at opnå denne akkreditering. Ud af disse institutioner er vi den eneste, der tilbyder en bacheloruddannelse på både engelsk og japansk og har det eneste AACSB-akkrediterede engelskspråklige MBA-program i Japan.

Områder inden for specialisering

Regnskab og finansiering

Regnskabsmæssige og Finansielle (AF) specialisering diskuterer teorier og begreber inden for corporate finance, økonomi, finansinstitutter og finansiel og ledelsesmæssig regnskabsføring. Dette giver eleverne færdigheder til at forstå og fortolke finansielle og regnskabsmæssige oplysninger. Med avanceret viden og værktøjer på disse områder vil eleverne være i stand til at formulere strategier, designkontrolsystemer og vurdere virkningen af ​​virksomhedernes strategier på forskellige interessenter.

Marketing og ledelse

Marketing og Management (MM) specialisering fokuserer på forståelse og styring af den menneskelige dimension af organisationer og markeder. For erhvervsorganisationer er nogle af de vigtigste aktører ledere, medarbejdere og kunder. Deres beslutninger og handlinger styres af en række faktorer, fra meget rationelle aspekter til subjektive opfattelser som følelser og moralske værdier. Den konstante flux af markedsforhold kræver tilpasning samt giver mulighed for at skabe et nyt marked og sociale værdier. Denne specialisering forbereder eleverne til at udvikle multidimensionelle strategier og bæredygtige evner for organisationer for at klare det skiftende erhvervsklima.

Innovation og Operations Management

Specialisering Innovation og Operations Management (IOM) fokuserer på produktionsplanlægning, produktionsstyring, lagerstyring, kvalitetsstyring, supply chain management og effekten af ​​informationsteknologi på hele produktionsprocessen. Studerende vil også lære at styre produktudvikling, innovation og iværksætteri ud fra et teknologisk perspektiv. Denne specialisering omhandler også spørgsmålet om, hvorfor nogle samfund er mere innovative end andre.

Japansk ledelse

Den japanske Management (JM) specialisering fokuserer på filosofien og praksis japanske virksomheder, som hjalp Japan med succes at industrialisere. Japanske virksomheder med deres fokus på kvalitet, innovation og kundeservice samt deres unikke form for human resource management og governance, giver et alternativ til virksomheder, der følger den vestlige forretningsmodel. I denne specialisering vil eleverne være i stand til at vurdere både succes og fejl i japanske ledelsespraksis, som danner grundlag for nye modeller for virksomhedsledelse i Asien og Stillehavsområdet.

Program side

Grad: Master of Business Administration

afdelinger:

  • Regnskab og finansiering
  • Marketing og ledelse
  • Innovation og Operation Management
  • Japansk ledelse

Tilmelding Semestersår: april, september

Programvarighed: 2 år

Årlig indtagelse: 40 studerende

Samlet undervisning: 3.600.000 JPY

Berettigelse

• En bachelorgrad eller tilsvarende grad

• Mindst 3 års fuldtidserfaring eller GMAT / GRE-bedømmelsesrapporter

• Bevis for engelsk sprogfærdigheder (kontakt os for detaljerede krav)

Stipendier

APU tilbyder et uddannelsesreduktions stipendium, der kan søges gennem den almindelige ansøgningsproces. Alle ansøgere kan ansøge om dette stipendium, og de vil blive underrettet om, at de kan modtage undervisningsreduktion med deres endelige resultater. Undervisningsreduktioner varierer fra 30%, 50%, 65%, 80% og 100%.

Du kan også overveje at ansøge om andre eksterne stipendiprogrammer via APU, som giver fuldt stipendium til både studie- og leveomkostninger.

Ansøgningsperiode for april 2020 indskrivning:

  • MEXT-stipendium (Top Global University Project): 1. august 2019 - 24. september 2019
  • Generel ansøgning: 1. august 2019 - 23. oktober 2019

Ansøgningsperiode for september 2020 indskrivning:

  • MEXT-stipendium (Top Global University Project): 1. august 2019 - 19. november 2019
  • Generel ansøgning: 1. august 2019 - 31. marts 2020

WEBINAR (gratis):

Venligst kom med os til en kommende online informationssession. Vi vil gennemgå APU's kandidatuddannelser, ansøgningsproces og stipendiemuligheder. Du kan registrere dig på følgende side:

https://admissions.apu.ac.jp/graduate/about_apu/info_sessions/

APU Alumni Testimonials

Ansøg nu

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret May 14, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Apr. 2020
Sep 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
4,000,000 JPY
Deadline
Kontakt skolen
See description
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
See description
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
See description

Apr. 2020

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
See description
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
See description
End Date

Ritsumeikan APU Learning in Motion