Master of Business Administration: www.hanzegroningen.eu/mba

Den Master of Business Administration (MBA) fuldtids-program er rettet mod erhvervsfolk, der har til formål at blive morgendagens ledere og ledere. Leder du efter en omfattende uddannelse på indtastning business management i en global sammenhæng?

Eleverne lærer at integrere de vigtigste forretningsprocesser for organisationer i en effektiv og produktiv virksomhedsstrategi. Derudover studerende opnår færdigheder til at beskæftige sig med de forskellige, og til tider divergerende, interesser forskellige interessenter er involveret i international business.

Adgang til MBA kræver sa mindst tre års erhvervserfaring og forbereder kandidater til ledende og generelle lederstillinger. Programmet fokuserer på ledelse og styring i en international sammenhæng.

BBA

Dobbelt Degree program i Bremen

Anskaf en anden kandidatgrad i Bremen

IBS tilbyder en MBA Double Degree program med Den Internationale Graduate Center (RK) på Hochschule Bremen, Tyskland. Dette program består af fire semestre. I de første to semestre studerende studere på IBS. I tredje semester, studerende flytte til regeringskonferencen, Bremen.

Der er to specialiseringer tilbydes på regeringskonferencen for studerende, der Double Degree mulighed:

  • Master i Global Management (MBA)
  • International Tourism Management (MBA)

Fuld studieafgift for Double Degree er € 19.500. Den studieafgift for Hanze UAS alumner er € 15.100.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
18 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
13,900 EUR
Gebyr for Komplet undervisning: € 13.900
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist