hal

Master of Business Administration (MBA), er blevet den akademiske karriere løft for både iværksættere og virksomhedernes medarbejdere. Globalisering kræver MBA kandidater med en virkelig international business uddannelse.

Med vores MBA i International Business vil du få de nødvendige færdigheder og redskaber til at kunne overtage udfordrende stillinger med ledelsesansvar. For studerende uden tidligere uddannelse i Business MBA er det perfekte program til at kvalificere dig til lederstillinger.

Vores MBA i International Business er at forbinde teori og praksis og bliver undervist af instruktører med stor erfaring i deres erhverv. Små grupper giver mulighed for en meget interaktiv uddannelse. Som vores MBA-studerende skal have joberfaring at kunne tilmelde de enkelte erfaringer og baggrunde af hver enkelt elev gør klasser endnu sjovere. Vores fakultet medlemmer bruger aktiverende elementer som casestudier, simuleringer, projekter og præsentationer til at give alle studerende mulighed for nemt at forbinde opnået viden med deres personlige erfaringer.

Nogle af de kurser af pensum er som følgende:

Virksomhedsøkonomi (MECO110) - 150 timer, 5 ECTS

Dette kursus giver en grundig visning i de økonomiske rammer og begrundelsen for økonomiske, især strategiske beslutninger. For at give de studerende mulighed for at analysere de økonomiske rammer og drage konklusioner ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv, kurset er viet til beskrivelse og analyse af markedskræfterne. Baseret på denne, strategisk beslutningstagning er det fælles aspekt af den anden del af kurset.

Corporate Finance (CFIN110) - 150 timer, 5 ECTS

I dagens turbulente kapitalmarkeder, har brug for at være godt rustet til at håndtere de stadig mere komplekse udfordringer, finansielle beslutningstagning vellykket fagfolk. Værdiansættelse, undervurdering og skaffe midler er komplicerede nok i de bedste tider, men i dagens internationale markedspladser og konstant skiftende globale økonomi, er de mere udfordrende end nogensinde.

Ydeevne Måling og Ledelse (SM120) - 150 timer, 5 ECTS

Resultatmåling og resultatstyring støtte gennemførelsen af ​​strategierne på grundlag af ydeevne foranstaltninger vedrørende finansielle og ikke-finansielle / driftsmæssige aspekter. Derfor vil de studerende komme til at kende funktionen af ​​resultatmåling og performance management som en del af den overordnede ledelse funktioner.

International Marketing (IM140) - 150 timer, 5 ECTS

International markedsføring generelt fokuserer på de globale markedsmuligheder og trusler. Det betyder, at erkende hvilket marked og organisatoriske indbyrdes afhængighed er relevante for markedsføring af produkter og tjenesteydelser i internationale miljøer og til at forstå de ledelsesmæssige udfordringer ved at gå og være internationale.

Lederskab (LEA110) - 150 timer, 5 ECTS

Deltagerne i dette kursus få en høj effekt guide til de væsentlige punkter i det moderne begreb om lederskab i lærende organisationer med følgende centrale faktorer: Personlighed (færdigheder), Team (stilarter), organisation (teknikker) og Task (strategier). Med hensyn til den særlige karakter af International Management bliver det ligeledes vigtigt at tage på tværs af kulturelle aspekter og kulturelle funktioner i betragtning.

Hospitality fagfolk besidder et vist element af naturlig charme og et sind for tal, og som blot giver overfladen af, hvad Hospitality Management omfatter.

Langt fra, hvad gæstfrihed tidligere havde betydet, fremtidige ledere i Hospitality Management-sektoren har brug for nu at være strategisk og innovere tænkere. Med muligheden for at udnytte nye muligheder og møde komplekse udfordringer i de hastigt udviklende gæstfrihed industrier, er det ikke længere nok at fokusere på sine operationelle aspekter.

Moderne ledere inden for gæstfrihed lykkes gennem at opbygge deres fluency i den stadigt mere sofistikerede og dynamisk moderne markedsføring og kommunikation. De skal bekendt med de nye udviklinger og tendenser på tværs af flere platforme og publikum til stadighed overvåge og forstå de skiftende behov deres kunder.

Specialiseret inden for gæstfrihed kan du:

  • Udforske og opdage aktuelle problemstillinger og tendenser inden for restaurationsbranchen og dets generelle forretningsmiljø
  • Lær teorier og management metoder, der anvendes i prissætning og distribution strategier til stigende indtægter
  • Få viden om succesfuld udvikling, planlægning, design, constuction og indvendige færdiggørelse af gæstfrihed facitilies
  • Forstå betydningen og udfordringer står i fødevare- og drikkevareindustrien af ​​operatører, beslutningstagere og politikere

Medvirkende kurser:

  • Hospitality Management Seminar
  • Prisfastsættelse og Distribution Management
  • Hospitality Projektering & Udvikling
  • Mad og drikkevarer Management
  • Strategisk Hospitality og Turisme Management
Program undervist i:
Engelsk
New European College

Se 4 flere kurser fra New European College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 semestre
Fuldtid
Price
7,945 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date