hal

Master of Business Administration (MBA), er blevet den akademiske karriere løft for både iværksættere og virksomhedernes medarbejdere. Globalisering kræver MBA kandidater med en virkelig international business uddannelse.

Med vores MBA i International Business vil du få de nødvendige færdigheder og redskaber til at kunne overtage udfordrende stillinger med ledelsesansvar. For studerende uden tidligere uddannelse i Business MBA er det perfekte program til at kvalificere dig til lederstillinger.

Vores MBA i International Business er at forbinde teori og praksis og bliver undervist af instruktører med stor erfaring i deres erhverv. Små grupper giver mulighed for en meget interaktiv uddannelse. Som vores MBA-studerende skal have joberfaring at kunne tilmelde de enkelte erfaringer og baggrunde af hver enkelt elev gør klasser endnu sjovere. Vores fakultet medlemmer bruger aktiverende elementer som casestudier, simuleringer, projekter og præsentationer til at give alle studerende mulighed for nemt at forbinde opnået viden med deres personlige erfaringer.

Nogle af de kurser af pensum er som følgende:

Virksomhedsøkonomi (MECO110) - 150 timer, 5 ECTS

Dette kursus giver en grundig visning i de økonomiske rammer og begrundelsen for økonomiske, især strategiske beslutninger. For at give de studerende mulighed for at analysere de økonomiske rammer og drage konklusioner ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv, kurset er viet til beskrivelse og analyse af markedskræfterne. Baseret på denne, strategisk beslutningstagning er det fælles aspekt af den anden del af kurset.

Corporate Finance (CFIN110) - 150 timer, 5 ECTS

I dagens turbulente kapitalmarkeder, har brug for at være godt rustet til at håndtere de stadig mere komplekse udfordringer, finansielle beslutningstagning vellykket fagfolk. Værdiansættelse, undervurdering og skaffe midler er komplicerede nok i de bedste tider, men i dagens internationale markedspladser og konstant skiftende globale økonomi, er de mere udfordrende end nogensinde.

Ydeevne Måling og Ledelse (SM120) - 150 timer, 5 ECTS

Resultatmåling og resultatstyring støtte gennemførelsen af ​​strategierne på grundlag af ydeevne foranstaltninger vedrørende finansielle og ikke-finansielle / driftsmæssige aspekter. Derfor vil de studerende komme til at kende funktionen af ​​resultatmåling og performance management som en del af den overordnede ledelse funktioner.

International Marketing (IM140) - 150 timer, 5 ECTS

International markedsføring generelt fokuserer på de globale markedsmuligheder og trusler. Det betyder, at erkende hvilket marked og organisatoriske indbyrdes afhængighed er relevante for markedsføring af produkter og tjenesteydelser i internationale miljøer og til at forstå de ledelsesmæssige udfordringer ved at gå og være internationale.

Lederskab (LEA110) - 150 timer, 5 ECTS

Deltagerne i dette kursus få en høj effekt guide til de væsentlige punkter i det moderne begreb om lederskab i lærende organisationer med følgende centrale faktorer: Personlighed (færdigheder), Team (stilarter), organisation (teknikker) og Task (strategier). Med hensyn til den særlige karakter af International Management bliver det ligeledes vigtigt at tage på tværs af kulturelle aspekter og kulturelle funktioner i betragtning.

Smarte organisationer udnytte de primære områder af informationsteknologi - enterprise, netværk, funktionelle - at lette og fremme deres forretningsmæssige mål. Virksomheder og statslige organisationer løbende erkender cruicial betydning af informationsteknologi og omdefinere sine roller og indflydelse inden for alle niveauer i organisationen.

IT Management eksperter er udstyret til at tackle de lederstillinger inden for højteknologiske miljøer, der kombinerer deres strategiske og operationelle forståelse af teknologi, og hvordan det kan styrke vigtige forretningsprocesser.

Medvirkende kurser:

  • IT projektledelse
  • IT Service Management
  • IT regeringen og Compliance
  • It-arkitektur Management
  • Software Engineering - Grundlæggende og principper

Med speciale i IT Management lærer, hvordan du:

  • Anvend IT koncepter til virkelige situationer
  • Administrer tech professionelle til udvikling og implementering af IT-systemer og / eller produkter
  • Identificere og anvende teknologiske løsninger og muligheder for erhvervslivet forbedring
Program undervist i:
Engelsk
New European College

Se 4 flere kurser fra New European College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 semestre
Fuldtid
Price
7,945 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date