Læs den officielle beskrivelse

Magellan MBA

Fra Porto til verden

Dit liv skiftende rejse starter her.

Nogle gange kan en rejse er kun begyndelsen på noget større.

En by af iværksættere, Porto er Portugals næststørste by og en af ​​landets førende økonomiske og industrielle centrum.

Stærkt knyttet til handel og kærlighed til frihed - så meget, at det kaldes Cidade Invicta (Undefeated By), Porto er kendt for den charme af sin historiske centrum (UNESCO World Heritage siden 1996), men også ved sin dynamik - den 21st- århundrede Porto er et moderne og pulserende by, der aldrig stopper. Dens grønne områder og sportspladser, dens omfattende offentlige transportsystem og dens travle kultur og natteliv gør det til en sjov og spændende by, 24 timer i døgnet.

I løbet af de sidste par år, er Porto også blevet en reference for besøgende fra hele verden. En rigtig go-to sted, Porto var to gange valgt som ”Best European Destination” af europæisk Forbrugerne Choice, og blev betragtet af The Guardian, i 2015, som en af ​​de 40 varme destinationer”. Og når det kommer til mode og design, Porto selv slår Paris, ifølge Bloomberg, som for nylig har erklæret byen som Europas smarte nye Shopping Capital.

Magellan Experience

Magellan MBA er en skræddersyet rejse siden dag ét, perfekt tempo at give dig den bedste mængde af hårde og bløde færdigheder, oplysning og erfaringer, som vil gøre dig i at udvide grænserne for din karriere, i hele verden.

En et-årig, intensiv, international MBA-program, i fællesskab akkrediteret af AMBA - Foreningen af ​​MBA og EFMD - Det Europæiske Institut for Management Development (EPA) i en af ​​de bedste europæiske business schools - Porto Business School.

Et program, som er resultatet af mere end 25 års erfaring, at fordelene fra kraften i små klasser, hvilket giver personlig opmærksomhed vejledning og uddannelse, som forstærkes af det faktum, at mange instruktører har doktorgrader fra de bedste universiteter i Europa og USA, eller er ledere.

Siden 2016 er Magellan MBA kører med 2 klasser om året, i Portugal (Porto Business School) og i Tyskland (gisma Business School). Studerende fra begge udgaver har adgang til udvekslingsmuligheder.

Hvordan programmet er tilrettelagt

Magellan MBAMagellan MBA

Ud over klasseværelset

Ligesom en all-star besætning på et stort skib, vil du føle en del af et ægte hold under og efter denne etårige rejse. Og det er den slags følelse, der efterlader et mærke.

For at fuldende Magellan MBA oplevelse, skolen fremmer fritidsaktiviteter, med en afslappet tilgang til virksomhedernes og akademi, men også til byen.

Studerende Profil

Magellan MBA

Være ved roret i din karriere.

Når du har adgang til en fuld netværk af kontakter og på verdensplan forretningsmuligheder, bliver det meget mere enkelt og klart, hvad du rent faktisk kan gøre med alle dine talenter og færdigheder.

Gennem hele programmet vores Career Services giver dig en personlig udviklingsplan og et sæt af værktøjer og muligheder for at hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og være forberedt på markedet.

Partnerskabet med gisma Business School giver dig mulighed for at drage fordel af adgang til tyske virksomheder til projekter og placeringsmuligheder, samt adgang til en bredere netværk i hele verden.

Uanset om dit mål er at accelerere din karriere eller udføre en karriere skift, tage Career Services sti.

Magellan MBA

Hvorfor Porto Business School?

På Porto Business School, vores motto er til at ændre liv. Med venlig kunne være næste.

Med en konsekvent tilstedeværelse i Financial Times placeringer siden 2011, Porto Business School er en af ​​de bedste europæiske business schools (# 62, i 2015), og en af ​​de øverste 30 business schools, når det kommer til brugerdefineret og Open Executive Education.

En prisvindende skole, i de seneste år Porto Business School har opnået flere internationale anerkendelser:

 • AMBA Entrepreneurship Award (2012, 2014)
 • AMBA er MBA-studerende i år (2014)
 • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
 • Idea2Product Konkurrence / Univ. Texas - Austin (2010)

Porto Business School er resultatet af et aktivt partnerskab mellem universitetet i Porto og 36 virksomheder, nationalt og internationalt - som gør det muligt for skolen at skabe balance mellem kvalitet og stringens af akademiet og den virkelige erhvervsliv, der arbejder som en sand laboratorium til at udforske hvordan man bedst anvender top notch koncepter til den virkelige forretningsverden.

The University of Porto

Grundlagt i 1911, University of Porto (U.Porto) er en af ​​de øverste 200 europæiske universiteter i henhold til de mest relevante internationale ranking-systemer.

Den U.Porto har den rigeste akademiske samfund i Portugal og samler landets højest rangerende studerende, en højt kvalificeret videnskabeligt og lærerkræfter og et stigende antal internationale studerende, undervisere og forskere.

En af de mest internationale af Portugals universiteter, U.Porto har et fuldt udstyret campus indlejret i byen, som garanterer en optimal akademisk, videnskabelig, samt social og kulturel oplevelse.

Hop om bord.

Hvis du har:

 • En vis grad (eller tilsvarende) fra et godkendt universitet;
 • Mindst tre års erhvervserfaring inden for alle områder
 • Ambitionen om at accelerere din karriere i ledelse ved at lære at udmærke sig i teamledelse, ledelse med en bredere og strategisk syn på erhvervslivet;
 • Et globalt perspektiv på ledelse med hensyn til innovation og kreativitet som succesfaktorer for virksomheder i et internationalt miljø.

Du er den rigtige pasform til dette program.

Ansøgningsfrister

 • 1. fase: 31 januar • Early Bird Fee
 • 2. fase: April 30 • Early Bird Fee
 • 3. fase: 31 August
Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juni 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Juni 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date