Læs den officielle beskrivelse

Enhver kan lave en MBA. Men få er deltager-centreret. Vores er en af ​​de få og den eneste i regionen baseret på Babson's Unique Entrepreneurial Thought and Action (ETA) -metode, som gør det muligt for eleverne at "frigøre deres iværksætterpotentiale" gennem deltager-centreret læring (PCL) og blive agenter for forandring.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

MBSC MBA-forskellen

Designet gennem et globalt samarbejde

Programmet er designet af Babson, verdens førende inden for iværksætteruddannelse, og er tæt tilpasset realiteten i Kongeriget ved MBSC fakultetet, som er lokalt baseret, interagerer med og rådgiver til erhvervslivet og er aktivt involveret i oprettelsen og udviklingen af et iværksætterøkosystem i KAEC og regionen. MBA-programmet i Saudi-Arabien emulerer Vision2030, som tilskynder iværksætteragentur sammen med at skabe positiv social indvirkning

Action Learning Model

MBA er designet til at give deltagerne mulighed for at afbalancere forretningsgrundlag med en iværksætterisk tankegang og at være i stand til at overvinde problemerne med usikre, skiftende økonomiske miljøer. Dens kernefilosofi er Entrepreneurial Thought and Action (ETA), en undervisningsmetode, der er varemærkeret af Babson. ETA hjælper deltagerne med at overvinde tvetydighed og skabe økonomisk og social værdi, uanset hvor de går.

Deltager-centreret læring (PCL)

På MBSC bruger vi en deltager-centreret metode, der sætter den studerende i centrum af klasseværelset aktiviteter. PCL giver deltagerne mulighed for at erhverve et unikt sæt færdigheder (ledelse, teamwork, globale ledelsesmæssige færdigheder og andre) gennem handling og refleksion. Deltagerne lærer både hvordan man fornyer og leder innovation, og ikke kun om innovation.

Talented Business Oriented Faculty

Vores fakultet går gennem streng uddannelse på Babson College. Dette eksklusive træningsprogram giver fakultetet mulighed for at tilpasse vores læseplan og undervisningsstil til kongeriget og regionens virkelighed. På sin side hjælper deltagerne med at udvikle en ambidextrous tankeproces, lære at afbalancere handlinger og eksperimenter med streng analyse og en dyb forståelse af forretningsgrundlag og at skelne, når en tankefunktion er mere tilfredsstillende end den anden.

CORE CURRICULUM

Programmet er designet til at give dig avancerede værktøjer til at forstå og måle virksomhedens ydeevne og et forretningsprojekt i den pågældende organisation. Kernens læseplan giver dig også de personlige færdigheder, du har brug for til at vedtage en iværksætterlig holdning og en iværksætterlig ledelsesstil. Denne kombination af hårde færdigheder (teknisk, forudsigelig miljø) og bløde færdigheder (personlige, ideelle til usikre miljøer) giver dig mulighed for at lede innovation, der skaber økonomisk og social værdi. Derudover giver den uddannelse i interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for at vedtage iværksættertanker og handling.

SIGNATURE LEARNING ERFARING

Baseret på Babson's unikke metode til Entrepreneurship Thought and Action (ETA) indarbejder MBSC MBA Signature Learning Experiences (SLE) i læreplanen for at udvikle iværksætterledere. SLE er en invitation til at udvikle ens personlige projekt og teste dens gennemførlighed på et af fire områder: frittstående iværksætteri, socialt iværksætteri, familie forretningsudvikling og virksomhedernes venturing. Hver elev vælger hans / hendes præferenceområde og udvikler en realistisk, gennemførlig forretning, som de forventes at lancere, styre og vokse.

MBA LÆRMÅL

  • Dyb Funktionel Viden om Disciplin
  • Iværksættertænkning
  • Værdier, kontekst og lederskab i en forskelligartet verden
  • Begrundelse og kommunikation med kvantitative metoder og teknologi

FLEXIBLE OPTIONS

To formater er designet til at imødekomme vores studerendes behov og præferencer, herunder deres familieforpligtelse. Uanset hvilken af MBSC to programmer der MBSC bedst med din tidsplan og erfaring, kan du være sikker på at du får den samme kerneplan fra det samme fakultet, der gør MBSC MBA-programmet til en unik uddannelsesmæssig oplevelse.

Fuldtid MBA

Klasser for fuldtids MBA-programmet starter i september, og du vil færdiggøre din uddannelse 15 måneder senere i december. Studerende mødes typisk 4 dage om ugen fra mandag til torsdag. En typisk dag for fuld tid MBA studerende vil omfatte deltage i klasser, møde med grupper til at arbejde på projekter, deltage i klubber og organisationer, du er en del af, og forbinder med andre MBA studerende gennem valgfrie kurser og nedsænkningsprojekter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Prince Mohammad Bin Salman College »

Senest opdateret July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date