$close

Filtre

Se resultater

Deltid Virksomhedsadministration Gary - Virksomhedsadministration -uddannelser i Gary Virksomhedsadministration , Gary

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United State… Læs mere

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Gary Byen blev grundlagt i 1907 og er beliggende i den større staten Indiana. Kendt for at undfange den verdensberømte Jackson Five, byen er også rig på industrier, især i produktionen af ​​stål. Den huser et regionalt statsligt universitet og college, som er kendt for deres effektive tekniske og forretningsmæssige uddannelsesprogrammer.

Deltid Virksomhedsadministration Gary - Tag din Virksomhedsadministration i Gary. Få alle Virksomhedsadministration program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Indiana University Northwest School of Business and Economics
Gary, USA

IU Northwest MBA-uddannelsen forbereder den kvalificerede kandidat til en professionel karriere inden for business management.

IU Northwest MBA-uddannelsen forbereder den kvalificerede kandidat til en professionel karriere inden for business management. -
MBA
Fuldtid
Deltid
20 måneder
Engelsk
på universitet