MBASTUDIES

MBA i Ungarn. Kig efter MBA-programmer i Ungarn

Ungarn har erfaring hurtige udvikling og en stærk økonomi i de seneste årtier, hvilket bringer mange forretnings-og uddannelsesmuligheder til landet. Ungarn har en lang tradition for videregående uddannelse og akademiske institutioner er top-notch. Studerende at forfølge en MBA i Ungarn vil nyde de moderne storbyer, gode faciliteter, rige kultur og maleriske landskaber.

Med en MBA i Ungarn, har de studerende mulighed for at udforske mange forretningsområder. MBA i Ungarn studerende kan udforske emner i kursusaktiviteter, såsom virksomhedsøkonomi, økonomistyring, erhvervsret, organisationsteori og adfærd, marketing og strategisk ledelse, blandt mange andre. Studerende forfølge og MBA i Ungarn vil lære, hvordan erhvervslivet teori anvendes til den virkelige verden forretningspraksis og vil lære at tænke kritisk og strategisk.

Hvis en MBA i Ungarn lyde af interesse for dig, så tag et kig gennem indstillingerne nedenfor og find det program, du leder efter!

resultater fundet Filter

Fuldtid MBA

Corvinus University of Budapest
MBA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

MBA-programmet på fuld tid er designet specifikt til internationale studerende og ungarere på udkig efter en virkelig global uddannelseserfaring. Hver tidligere og nuværende s ...

Læs mere

Master of Business Administration (MBA)

Budapest Metropolitan University
MBA
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

Den mest avancerede teoretiske og praktiske viden og færdigheder, der omfatter alle forretningsområder er indarbejdet i vores MBA. Ud over de vigtige grundlæggende kurser (Øko ...

Læs mere