MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA i Ukraine - MBA -uddannelser i Ukraine MBA

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Ukrainsk historie er lang og stolt, med oprettelsen af ​​Kievan Rus som den mest magtfulde stat i middelalderens Europa. Hovedstaden Kiev er en af ​​de ældste byer i Østeuropa. Videregående uddannelse i Ukraine er enten staten finansieret eller privat. De fleste universiteter i Ukraine giver almene boliger for out-of-by studerende. Der er en masse af udenlandske studerende i ukrainske universiteter.

Fjernundervisning MBA i Ukraine - Tag din Fjernundervisning MBA i Ukraine. Alle Fjernundervisning MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Kandidat, Ukraine, Fjernundervisning Filter

Executive MBA | 1 år

EMAS Eurasian Management & Administration School
1-year EMBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Russisk
Online

Studer på engelsk! Avanceret premium 1 års intens (1) Fuldtid på campus i Rusland, (2) Blended learning eller (3) Online implementeringsuddannelsesprogram for dem, der har bru ...

Læs mere

Online MBA

Ukrainian-American Concordia University
MBA
Engelsk
Online

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) er stolt af at tilbyde sit MBA-program i klasseværelset, online og i kombinationen af ​​både at tilbyde:

Læs mere