MBASTUDIES

MBA Eau Claire, Kig efter MBA-programmer i Eau Claire.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Eau Claire (udtales: O 'Clare, fransk for klart vand) er en by med omkring 62.000 i det nordvestlige Wisconsin. Ligesom de fleste amerikanske byer af sin størrelse, tilbyder al Eau Claire ved hjælp af masse transit er en relativt anæmisk kommunal bussystem. Busserne har cykel stativer.

MBA Eau Claire. Tag din MBA i Eau Claire. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Eau Claire her!

resultater fundet Filter

Mba

University of Wisconsin Eau Claire College of Business
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Vores MBA-program tilbydes om aftenen for at imødekomme behovene hos voksne arbejdstagere. Du kan også kombinere on-campus kurser med online dem, der tilbydes gennem Universit ...

Læs mere

MBA Internet Foundation Program

University of Wisconsin Eau Claire College of Business
MBA
<
Fuldtid
Online

Den MBA Internet Foundation Program er en akademisk niveau program, der gør det muligt for studerende at gennemføre MBA forudsætning kurser på en accelereret tempo

Læs mere