MBASTUDIES

MBA Westlake Village, Kig efter MBA-programmer i Westlake Village.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Westlake Village er et planlagt samfund placeret langs amtet linje Los Angeles, Californien. Med en befolkning på 8.000 indbyggere, landsbyen kendt for sin velstand og vandreture aktiviteter. Det er hjemsted for en række af berømtheder primært aktører, der finder området befordrende.

MBA Westlake Village. Tag din MBA i Westlake Village. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Westlake Village her!

resultater fundet Filter

Cand.merc

California Lutheran University
MBA
MBA
<
Fuldtid
<
45 timer
Engelsk
på universitet

Ideelt til mennesker, der ønsker forankring i kerneforretningsevner, mens de også forfølger et område med lidenskab, vores MBA-program har en streng læseplan, der kan tilpasse ...

Læs mere