MBASTUDIES

MBA Troy, Kig efter MBA-programmer i Troy.

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Troy er en velhavende by i Oakland County i den amerikanske stat Michigan, og er en forstad til Detroit. I 2008 blev Troy rangeret 22. på en liste over "bedste steder at bo " i USA.

MBA Troy. Tag din MBA i Troy. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Troy her!

resultater fundet Filter

Full-Time MBA-program

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
MBA
<
Fuldtid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

Den fuldtids MBA-program er en dynamisk 15-måneders, ugedag, dagtid pensum, der tilbydes kun på Midland, Michigan placering.

Læs mere

Switzerland mba program

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
1-årig MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

I erkendelse af den globale efterspørgsel efter forskellige og veluddannede virksomhedsledere har Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University og Hotel In ...

Læs mere