MBASTUDIES

MBA Troy, Kig efter MBA-programmer i Troy.

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Troy er en by i Pike County, Alabama, USA. Troy University er en omfattende fire-årig offentligt universitet, der har en aktuel studerende befolkning på omkring 7000 på dens vigtigste campus beliggende i Troja. Faciliteter placeret på University begrundelse er ikke åbne for offentligheden.

MBA Troy. Tag din MBA i Troy. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Troy her!

resultater fundet Filter

Troy University
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Formålet med Master of Business Administration programmet er at tilbyde de studerende en mulighed for at erhverve færdigheder i generelle business management og beslutningstag ...

Læs mere