MBASTUDIES

MBA Jesu legeme, Kig efter MBA-programmer i Jesu legeme.

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Byen Corpus Christi, Texas er en populær surfer paradis. Det blev gjort berømt af optagelserne af Pearl Harbor i 2000. Der er rigtig mange højere læreanstalter i byen tilbyder uddannelser som medicin og jura.

MBA Jesu legeme. Tag din MBA i Jesu legeme. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Jesu legeme her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

Texas A & M University Corpus Christi College of Business
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Business Administration (MBA) programmet er designet til studerende med forskellige bachelor baggrunde. Det er et program, der passer til både non-business og busine ...

Læs mere