MBASTUDIES

MBA Houston, Kig efter MBA-programmer i Houston.

En MBA i Houston giver kandidater mulighed for at komme ind i erhvervslivet i en lang række sektorer. Ud over olieindustrien, kan kandidater med en MBA i Houston også fortsætte arbejdspladser i edb-branchen, informationsteknologi, og sundhedspleje administration, blandt de mange andre muligheder.

Accelerer din karriere med en MBA i Houston, hvor du vil få den grundlæggende viden om forretningsmetoder i et konkurrencepræget og oplevelsesmæssige undervisningsmiljø. En MBA i Houston vil lære dig kernen grundlaget for det forretningsmæssige principper for finansiering, markedsføring, økonomi, ledelse og informationsteknologi og samtidig få en forståelse for etik og social ansvarlighed.

Med en MBA i Houston, vil du være parat til at arbejde i den offentlige eller private sektor, i en lille virksomhed, eller multi-nationale selskab. Tag det første skridt mod din MBA i Houston ved at tage et kig på dine muligheder nedenfor. Du kan finde det perfekte program til dig!

resultater fundet Filter

MBA MASTER I FORRETNINGSADMINISTRATIONSGRAD

University Of St. Thomas Houston Cameron School Of Business
MBA
Engelsk

Hvis du er klar til at komme videre i din karriere og øge dit indtjeningspotentiale, skal du overveje UST Master i Business Administration-programmet. UST tilbyder fleksibel p ...

Læs mere