MBASTUDIES

MBA Rapid City, Kig efter MBA-programmer i Rapid City.

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Rapid City er et amt sæde Pennington County. Byen er opkaldt efter den hurtige Creek, som byen er bygget. Da den store industri i denne by er turismen byen er et meget ryddelige og behageligt sted at bo og studere.

MBA Rapid City. Tag din MBA i Rapid City. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Rapid City her!

resultater fundet Filter

MBA i Applied Management

Black Hills State University
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den MBA fra Black Hills State University kan være den perfekte program for dig. Med en lille elev-til-lærer ratio og klasser, der er bygget med arbejder fagfolk i tankerne, vi ...

Læs mere