MBASTUDIES

MBA Conway, Kig efter MBA-programmer i Conway.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Conway County, Arkansas med en befolkning på knap 70.000 er tilnavnet "The City of Colleges". Det er en fremragende beliggenhed for ungdomsuddannelse.

MBA Conway. Tag din MBA i Conway. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Conway her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

Coastal Carolina University Online
MBA
Engelsk

Master of Business Administration (MBA) udvikler de analytiske, praktiske og interpersonelle færdigheder, som forretningsfolk har brug for til at træffe afgørende beslutninger ...

Læs mere

MBA

Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business
MBA
Engelsk

Optjen din MBA på et år. Master of Business Administration (MBA) på CCU tilbyder online, ansigt til ansigt eller hybrid muligheder. Vores program udvikler de analytiske, prakt ...

Læs mere