MBASTUDIES

MBA Smithfield, Kig efter MBA-programmer i Smithfield.

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Smithfield motto er "Uden tvivl en af ​​de smukkeste byer i Virginia." Det er ikke en underdrivelse. Denne Quant by på næsten 8000 mennesker har eksisteret siden før revolutionen, og er hjemsted for mange små universiteter.

MBA Smithfield. Tag din MBA i Smithfield. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Smithfield her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA): Et års program

Bryant University
1-årig MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Uanset om du er en nyuddannet college eller en person med mange års erfaring, der ønsker at skifte karriere, vil Bryants internationale fokus forberede dig til at gøre forretn ...

Læs mere

Master of Business Administration (MBA): To-årigt program

Bryant University
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Vores program er designet med arbejdende fagfolk i tankerne. Du tilbringer to nætter om ugen på campus i klasseværelset og afslutter din grad om to år.

Læs mere

Professionel MBA Online (PMBA)

Bryant University
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Dette program er til at arbejde fagfolk med mindst fem års kvalificeret arbejdserfaring, der søger en bekvem, fleksibel måde at forfølge en kandidatgrad på.

Læs mere