close

Filtre

Se resultater

MBA Salisbury, Kig efter MBA-programmer i Salisbury.

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "… Læs mere

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Salisbury ligger i Maryland, USA. Byen har akkrediteret højere uddannelsesinstitutioner liberale kunst, videnskab og teknologi, erhvervsliv, uddannelse og faglige undersøgelser.

MBA Salisbury. Tag din MBA i Salisbury. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Salisbury her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Franklin P.Perdue School of Business, Salisbury University
Salisbury, USA

Perdue School tilbyder to MBA-graden muligheder: den generelle MBA og MBA med en regnskabspost.

Perdue School tilbyder to MBA-graden muligheder: den generelle MBA og MBA med en regnskabspost. -
MBA
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Franklin P.Perdue School of Business, Salisbury University
Salisbury, USA

Ud over de generelle MBA-kurser skal elever, der ønsker at forfølge regnskabet, også gennemføre 3 yderligere grundkurser.

Ud over de generelle MBA-kurser skal elever, der ønsker at forfølge regnskabet, også gennemføre 3 yderligere grundkurser. -
MBA
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her