MBASTUDIES

MBA Rockville Centre, Kig efter MBA-programmer i Rockville Centre.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

MBA Rockville Centre. Tag din MBA i Rockville Centre. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Rockville Centre her!

resultater fundet Filter

REGNSKAB MBA

Molloy College
MBA
Sep 2021
på universitet

Molloy MBA i regnskab er designet til at give dig de kritiske tænkningskompetencer, du har brug for for at være førende i din professionelle regnskabskarriere.

Læs mere

SUNDHEDSMOBIL

Molloy College
MBA
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Studerende i den tværfaglige kandidatgrad i sygepleje / MBA og MBA Healthcare udvikler forretningsfærdigheder inden for regnskab,

Læs mere

MARKEDSFØRING MBA

Molloy College
MBA
Sep 2021
Engelsk
på universitet

En MBA i Marketing giver de studerende mulighed for at stige op til ledende stillinger inden for generel ledelse, med og ledelseskonsultering.

Læs mere