MBASTUDIES

MBA Rochester, Kig efter MBA-programmer i Rochester.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Rochester, er en by beliggende i Monroe County, New York, USA. Byen er kendt under forskellige navne som verdens billedets centrum, The Mel byen og blomsten byen. Sammen med forskellige universiteter, er byen hjemsted for et par akkrediterede universiteter.

MBA Rochester. Tag din MBA i Rochester. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Rochester her!

resultater fundet Filter

Master Of Business Administration

Oakland University School of Business Administration
MBA
<
Fuldtid
på universitet

Et program, der fører til MBA med særlig vægt på informationsteknologi og international business tilbydes af School of Business Administration

Læs mere

Udøvende mba i sundhedsstyring

Oakland University School of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Designet til at give sundhedspersonale en forståelse af ledelsens koncepter og færdigheder, som vil hjælpe dem med at forvalte effektivt i sundhedssektoren

Læs mere