MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA Philadelphia - MBA -uddannelser i Philadelphia MBA , Philadelphia

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Fjernundervisning MBA Philadelphia - Tag din MBA i Philadelphia. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i MBA, Philadelphia, Fjernundervisning Filter

Master of Business Administration (MBA)

Saint Joseph's University, Haub School of Business
USA, Philadelphia
MBA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet
Online

Hurtig spor Din MBA ... og din karriere Vores unikke fleksible graduate business program er fokuseret på dig og din karriere, kombinerer bredt anvendelige erhvervskompetencer ...

Læs mere

Master of Business Administration

La Salle University College of Professional and Continuing Studies
USA, Philadelphia + 2 Mere
MBA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

Vores program er internationalt anerkendt for at have tjent akkreditering fra AACSB International (Foreningen til fremme af Collegiate Schools of Business). Vi lægger vægt på ...

Læs mere

Fuldtids MBA

University of Chicago Booth School of Business
USA, Chicago + 5 Mere
MBA
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Chicago oplevelsen vil tage dig dybere ind i et problem, udvide dit perspektiv og tvinge dig til at sætte spørgsmålstegn ved antagelser - inklusive din egen.

Læs mere

MBA: Den Data Intelligent MBA

Saint Joseph's University, Haub School of Business
USA, Philadelphia
MBA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Tjen MBA du altid har ønsket, samtidig med at du får værdifuld ekspertise inden for business analytics.

Læs mere