MBASTUDIES

MBA Orangeburg, Kig efter MBA-programmer i Orangeburg.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

MBA Orangeburg. Tag din MBA i Orangeburg. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Orangeburg her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration

Claflin University
Deltids-MBA
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Den Claflin Master of Business Administration program er designet til fagfolk, der søger at forbedre deres legitimationsoplysninger og viden, samtidig med at få et internation ...

Læs mere

Mba

South Carolina State University School of Business
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Business Administration (MBA) program giver kandidater til at konkurrere på det hastigt skiftende erhvervslivet.

Læs mere