MBASTUDIES

MBA Oklahoma City, Kig efter MBA-programmer i Oklahoma City.

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Oklahoma City er hovedstaden i staterne Oklahoma, USA. Sammen med videregående uddannelser, byen har masser af offentlige karriererådgivning og teknologi uddannelsescentre.

MBA Oklahoma City. Tag din MBA i Oklahoma City. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Oklahoma City her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

McGovern Education Group
MBA
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Business Administration (MBA) er en kandidatgrad i business administration ledelse. En MBA-program giver typisk en studerende mulighed for at vælge en koncentration ...

Læs mere