MBASTUDIES

MBA Greensboro, Kig efter MBA-programmer i Greensboro.

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Greensboro er en stor by i staten North Carolina rangeret som den tredje største i forhold til befolkningen. Grundlagt i 1750, har byen vokset til en højt industrialiseret hub, der er vært for en række forskellige selskaber. Det har mange universiteter og højere læreanstalter, der tilbyder programmer i lov og teknologi blandt andre.

MBA Greensboro. Tag din MBA i Greensboro. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Greensboro her!

resultater fundet Filter

Mba

The Bryan School of Business and Economics
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Bryans MBA-dagsprogram forbereder en ny generation af ledere med viden og færdigheder til at håndtere kompleksitet i den usikre økonomi i det 21. århundrede.

Læs mere

Executive Leadership Coaching

Center for Creative Leadership
Kursus
Ledelseskurser
<
Deltid
<
6 måneder
på universitet

Executive Leadership Coaching er en komplet opdagelse, justering, evaluering, feedback og coaching pakke. Det kan være indledt sammen med et andet CCL program eller som et sta ...

Læs mere