MBASTUDIES

MBA Lawrence Township, Kig efter MBA-programmer i Lawrence Township.

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kendt for at være en af ​​de ældste byer i Atlanta, Lawrenceville, Georgia er hjemsted for mere end 28.000 indbyggere. Byen er tjent med et pulserende skoledistrikt, der har en lang række offentlige og private skoler. Udover at have en stor velfungerende bibliotek, også byen vært to institutioner for videregående uddannelse.

MBA Lawrence Township. Tag din MBA i Lawrence Township. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Lawrence Township her!

resultater fundet Filter

MBA

Rider University
MBA
08 Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
English
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Rider MBA-programmet giver avanceret forberedelse til vellykket deltagelse i en verden i hurtig forandring. Du vil blive udsat for virkelige situationer, som du opfordres til ...

Læs mere