MBASTUDIES

MBA Miami Lakes, Kig efter MBA-programmer i Miami Lakes.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

MBA Miami Lakes. Tag din MBA i Miami Lakes. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Miami Lakes her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration - Major i regnskabsføring

Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Spansk
på universitet

Denne kandidatuddannelse i forretningsadministration er designet til at give den kompetence viden og evner, der er nødvendige inden for regnskabsområde. Denne hovedvej er rett ...

Læs mere

Master of Business Administration - Major i Management

Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Spansk
på universitet

Kandidatuddannelsen i forretningsadministration på School of Business Administration på Universidad Ana G. Méndez-Cupey Campus tilbyder en kandidatgrad i erhvervsadministratio ...

Læs mere