MBASTUDIES

MBA Memphis, Kig efter MBA-programmer i Memphis.

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Memphis 20. største by i USA og den største by på Mississippi-floden. Antallet af gymnasier og universiteter tjener byen. Byen betragtes som en pædagogisk knudepunkt for det sydøstlige USA.

MBA Memphis. Tag din MBA i Memphis. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Memphis her!

resultater fundet Filter

Cand.merc

University of Memphis
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet
Online

Vi tilbyder et bredt udvalg af uddannelser, der er skræddersyet til behovene hos studerende og fagfolk, der forfølger en bred vifte af karrierer. Fogelman College har både erh ...

Læs mere

Master of Business Administration (MBA)

Christian Brothers University School of Business
MBA
Sep 2021
Engelsk

MBA-programmet er skræddersyet til arbejdende fagfolk, der er interesserede i at forblive konkurrencedygtige i nutidens stadigt skiftende og globalt voksende forretningsverden ...

Læs mere