MBASTUDIES

MBA Manhattan, Kig efter MBA-programmer i Manhattan.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Manhattan er en af ​​de fem bydele i New York City. Manhattan er blevet beskrevet som den økonomiske og kulturelle centrum i USA og er hjemsted for FN Headquarters.Anchored af Wall Street i Lower Manhattan, New York, fungerer som en af ​​de finansielle hovedstæder i verden.

MBA Manhattan. Tag din MBA i Manhattan. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Manhattan her!

resultater fundet Filter

MBA

Kansas State University College of Business Administration
MBA
Sep 2021
Engelsk
på universitet

MBA-graden giver dig de ledelsesfærdigheder og den forretningskendskab, du har brug for for at udmærke dig i dagens globale forretningsmiljø. Fokus for programmet er simpelthe ...

Læs mere