MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA Joliet - MBA -uddannelser i Joliet MBA , Joliet

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning MBA Joliet - Tag din MBA i Joliet. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i MBA, Joliet, Fjernundervisning Filter

Mba

University of St. Francis
USA, Joliet
MBA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Master of Business Administration (MBA) ved USF er for nylig blevet redesignet for at reagere på den stadig mere konkurrencepræget, teknologiske og globale verden af ​​ledelse ...

Læs mere