MBASTUDIES

MBA Statesboro, Kig efter MBA-programmer i Statesboro.

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

MBA Statesboro. Tag din MBA i Statesboro. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Statesboro her!

resultater fundet Filter

Cand.merc

Georgia Southern University
MBA
<
Fuldtid
<
5 semestre
Engelsk
på universitet

Georgiens sydlige MBA lægger vægt på den grundlæggende viden og færdigheder, der ligger til grund for moderne administration og ledelse og anvender disse med vægt på området l ...

Læs mere

Master of Business Administration - Online

Georgia Southern University
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Georgia WebMBA er din læringsportal til cand.merc. of business administration. Programmet er rangeret blandt top regionalt og professionelt akkrediterede online MBA-programmer ...

Læs mere