MBASTUDIES

MBA flodbred, Kig efter MBA-programmer i flodbred.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Riverside er amtet sæde i eponyme County, Californien, USA. De studerende i deltager regelmæssigt i forskellige festivaler i byen. Festivalerne omfatter The Riverside Dickens Festivaler, Riverside, Airshow, Riverside International Film Festivals etc. "

MBA flodbred. Tag din MBA i flodbred. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i flodbred her!

resultater fundet Filter

MBA

University of California Riverside
MBA
<
2 år
Engelsk
på universitet

Mottoet på MBA-programmet på A. Gary Anderson Graduate School of Management (AGSM) er "Leading Thinkers, Leading Growth", en afspejling af vores mission om at producere ledere ...

Læs mere

MBA Finance

La Sierra University Tom - Vi Zappara School of Business
MBA
Sep 2021
Engelsk

På grund af den meget konkurrencedygtige, men givende karakter af relaterede karrierer, er den rigtige uddannelse og muligheder for erfaring en vigtig start for enhver studere ...

Læs mere