MBASTUDIES

MBA Tusind egetræer, Kig efter MBA-programmer i Tusind egetræer.

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Thousand Oaks er en lille velstående forstad Los Angeles. Byen er kendt som hjemsted for de bedste små progressive liberale kunst Kristne skoler i staten.

MBA Tusind egetræer. Tag din MBA i Tusind egetræer. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Tusind egetræer her!

resultater fundet Filter

Cand.merc

California Lutheran University
MBA
MBA
<
Fuldtid
<
45 timer
Engelsk
på universitet

Ideelt til mennesker, der ønsker forankring i kerneforretningsevner, mens de også forfølger et område med lidenskab, vores MBA-program har en streng læseplan, der kan tilpasse ...

Læs mere