close

Filtre

Se resultater

MBA Searcy, Kig efter MBA-programmer i Searcy.

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "… Læs mere

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

MBA Searcy. Tag din MBA i Searcy. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Searcy her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Harding University
Searcy, USA

Kombiner de avancerede forretningsevner og principielle lederskab for at give banebrydende og etiske løsninger i erhvervslivet.

Kombiner de avancerede forretningsevner og principielle lederskab for at give banebrydende og etiske løsninger i erhvervslivet. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder