MBA

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Vores innovative MBA er designet til ambitiøse forretningsfolk - og nyuddannede fra enhver disciplin - som ikke ønsker at vente, indtil de har omfattende arbejdserfaring, før de tager de første skridt hen imod en ledelseskarriere.

Hvis du adskiller dig fra et konkurrencedygtigt jobmarked, skal du gradueres med direkte erfaring fra et tremåneders praktikophold og den holistiske forretningsviden, kapaciteter og avanceret digital ekspertise, der kræves af dagens arbejdsgivere.

I det hurtige globale forretningsmiljø kræver arbejdsgivere multikvalificerede, digitalt kompetente kandidater med en sofistikeret forståelse af forretningen og dens skiftende kontekst, en, der skærer tværs af de traditionelle forretningsdiscipliner, der inkluderer menneskelige ressourcer, ledelse og marketing. For at få succes har du brug for en 'big picture' tilgang. Du skal være i stand til at tilpasse dig nye forretningsmodeller, skabe nye virksomheder, lede og styre mennesker effektivt og forbedre processer med digitale løsninger.

På Westminster Business School anerkender vi, at fremtidige forretningsfolk har brug for hele spektret af tekniske og personlige udviklingsfærdigheder - mere ansvarlige, elastiske, tilpasningsdygtige og alsidige end nogensinde før. Vores mål er at hjælpe dig med at blive en håbefuld leder og iværksætter, nogen der kan tilføje værdi til enhver form for organisation. Men vi mener, at det er vigtigt, at denne transformationsproces starter tidligt, før du har omfattende arbejdserfaring eller har vedtaget tankegangen fra en bestemt arbejdsgiver eller erhvervssektor. Ved at starte denne proces tidligt, er det meget lettere at udvikle dine færdigheder, lære at tænke uden for kassen og uafhængigt føre ændringer i erhvervslivet - uanset hvor din karriere tager dig. Det er også, hvad vores arbejdsgiverkontakter fortæller os, at de foretrækker.

Som reaktion på et skiftende marked tilbyder Westminster MBA en praktisk orienteret tværfaglig, avanceret uddannelse i moderne erhvervsliv: den kombinerer akademisk strenghed, fremskyndet undersøgelse, stimulerer undervisningsmetoder og praktiske erfaringer med erhvervslederskab, herunder en 3-måneders praktik. Vi støtter dig på din rejse til at blive en del af den næste generation af succesrige forretningsførere og iværksættere.

Vi introducerer dig til de nyeste forretningsmetoder og teknologier på en måde, der mere nøjagtigt afspejler virksomheds- og iværksættermiljøet - gennem tværfaglige, kapacitetsopbyggende tematiske moduler, der spænder over alt fra innovation og designtænkning til moderne udfordringer, bæredygtighed, ledelseskompleksitet , dataanalyse og økonomi. Derefter anvender du din læring til praksisbaserede forretningsproblemer og levende forretningsprojekter og får derved efterspurgte bløde færdigheder, såsom kreativitet, kritisk tænkning, personlig smidighed, tilpasningsevne og modstandsdygtighed.

Når vi anerkender den voksende betydning af teknologi og forbereder dig på en karriere i en digital verden fra 2020, undersøger vi nogle af de nyeste udviklinger, herunder blockchain, big data, kunstig intelligens, skyteknologi, AR / VR, forstyrrende innovationer, væksten af økosystemer og delingsøkonomien.

Vi forventer, at vores MBA-kandidater fortsætter med at sikre ledelses- og lederroller i virksomheder, nystartede virksomheder, SMV'er, den offentlige sektor og non-profit organisationer.

Top grunde til at studere hos os

 • Denne MBA er ideel til nyuddannede og ambitiøse fagfolk i tidlig karriere med vilje til at forfølge ledelseskarrierer.
 • Bliv forretningsklar gennem intensive praktiske oplevelser og hurtigere studier.
 • Tre-måneders 'Management in Action'-praktik eller projekt derhjemme eller i udlandet for at øge dit CV.
 • Ugelangt internationalt konsulentprojekt baseret i udlandet med et klientselskab.
 • Karriereudviklingsworkshops og masterclasses forbedrer dit globale perspektiv og ansættelsesevne.
 • Undervist af personale med ekspertise inden for strategisk ledelse, iværksætteri, design, innovation, marketing, forbrugerindsigt, sociale medier, operationer, digital forretning, psykologi, menneskelige ressourcer, organisatorisk opførsel, økonomi, økonomi, ledelsesregnskab og lederskab.
 • Spændende undervisnings- og læringsmetoder med live casestudier, simuleringer, rollespil workshops og hackathons.
 • Engagerende vurderingsmetoder, herunder simuleringer, forretningsmæssige udfordringer, undersøgelse af trusser, gruppepladser og videopræsentationer.
 • Fremragende faciliteter inkluderer et MBA-bestyrelsesrum, digitale klasseværelser og vores avancerede Bloomberg-virtuelle handelsrum.

StockSnap / Pixabay

Kursusstruktur

MBA følger en stærk fortælling med en opdagelsesrejse, der begynder med en diagnose af forretningsproblemer / problemer, design af innovative løsninger, nedsænkning i digitale applikationer og udvikling af drev, modstandsdygtighed og diplomati som led i den studerendes personlige vækst. Ud over modulvurderingen anvendes de indlærte egenskaber under klientprojekterne for Entrepreneurial Mindset, International Study Consultancy og Management in Action-praktik. Du studerer moduler til problemløsning og kapacitetsopbygning i alt 180 point.

Semester 1 (september – december)

Vi begynder med at lære at udføre en forretningsdiagnostik, udvikle dine evner til at analysere økonomiske, præstations- og markedsdata samt kritisk tænkning. Du lærer at med sikkerhed identificere symptomerne på underprestation og analysere forretningsproblemer ved hjælp af din bedømmelse til at tage informerede beslutninger for at forbedre fremtidig markedspræstation. Vi vil undersøge, hvordan designtænkning og kreativitet kan gentage forretningsmodeller og hjælpe med at designe nye produkter, tjenester og processer. Du får også en bedre forståelse af digitale informationssystemer, og hvordan disse påvirker forretningsdrift, forretningstjenester og ydeevne.

 • Forretningsdiagnose (20 credits)
 • Designing Value (20 credits)
 • Digital kapacitet (20 credits)
 • Entrepreneurial Mindset (10 credits, block week)

Semester 2 (januar – april)

Vi går videre til forretningsstruktur og moderne strategier i en verden i forandring såvel som træk, adfærd og styringsprocesser, der er nødvendige for elastiske, fleksible organisationer. Du vil overveje nogle af de moderne udfordringer, som virksomheden står overfor, fra fordelene ved bæredygtig global vækst til det globale perspektiv af forretningsudvikling og behovet for følsomt, samarbejdende arbejde i multikulturelle projektmiljøer. Du vil undersøge de nyeste indsigter inden for innovation og nye forretningsmodeller, før du deltager i et uges længe International Consultancy Project, der rådgiver oversøiske klienter til at løse et strategisk problem eller et problem.

 • Modstandsdygtige organisationer og hold (20 point)
 • Bæredygtig global vækst (20 point)
 • Strategisk innovation i en digital verden (20 credits)
 • International studiekonsulent (10 studiepoeng, blok uge)

Semester 3 (maj-august)

Til praktikophold eller projekt i Management in Action undersøger du et problem / problem, der er relateret til innovation og / eller digitalisering for en klientorganisation i Storbritannien eller i udlandet - alt fra hvordan en digital opstart kan konkurrere mod digitale / konventionelle rivaler, til virkningen af digitalisering på en organisations drift og ydeevne. Det er en ideel mulighed for at demonstrere din opfindsomhed og evne til at "tænke på dine fødder".

Adgangskrav

Et minimum af en øvre anden klasse honours degree (2: 1) i enhver disciplin. Arbejdserfaring er ikke påkrævet, men er velkommen. Succesfulde studerende demonstrerer i deres personlige erklæring en ambition og evne til at udmærke sig i ledelsespositioner i store virksomhedsorganisationer, små og mellemstore virksomheder (SMV'er) eller deres egen start-up-virksomhed. Vi kan også interviewe ansøgere enten personligt eller via Skype.

 • Ansøgere skal indsende en reference.
 • Hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du have en IELTS 6.5 med mindst 6,5 skriftligt og talende.

Andrea Piacquadio / Pexels

Karriere

Kernen i vores fremadstormende MBA er dens fokus på at forberede dig til dagens hurtige, teknologidrevne arbejdsverden gennem et meget praktisk og erfaringsmæssigt program leveret i partnerskab med en række 'klient' organisationer.

Undervist i hjertet af London, tæt på mange af byens nationale, internationale og globale arbejdsgivere, vil vores vægt på færdigheder, evner og egenskaber - med flere muligheder i løbet af kurset til at anvende disse evner til reelle forretningsproblemer - give direkte arbejdserfaring til forbedre dit CV og din fortælling, når du ansøger om nye stillinger. Disse anvendte projekter og det endelige praktik / projekt vil ikke kun udvide dine professionelle netværk, men øge udsigterne til tidlig ansættelsesevne efter endt uddannelse direkte.

Ved at fokusere på erhvervsklare færdigheder, hårde og bløde, forventer vi, at en bred vifte af arbejdsgivere vil være interesseret i vores kandidater. Du vil have evner og selvtillid til at tilpasse dig en hurtigt skiftende forretningsverden, en, der er kendetegnet ved digitalisering, hyper-konkurrence, ressourceknaphed, volatilitet, kompleksitet og kontinuerlig forstyrrelse af forretningsmodeller.

Industriforbindelser

Westminster Business School er et af Londons førende centre for erhvervsuddannelse med base i hjertet af London og dens politiske, medie- og finansielle servicescene.

Personale, der i øjeblikket underviser på dette kursus har omfattende erhvervserfaring, der dækker roller såsom:

 • en senior managementkonsulent for McKinsey & Company
 • en manager i Savoy Hotel Group
 • eksportchef for Labaronne-CITAF
 • vicegeneraldirektør for QSR Franchise Development Group
 • en egenkapital og struktureret finansanalytiker for Bergstrom Capital

Jobroller

Dette kursus forbereder dig på roller som:

 • Business design bly
 • Forretningsudviklingsleder
 • Erhvervs- og finansanalytiker
 • CMS manager
 • CRM manager
 • Digital marketing manager
 • Ejer af digitalt produkt
 • Ledelseskonsulent
 • Løsningsarkitekt
 • Start-up iværksætter
 • UX manager

Graduate arbejdsgivere

Kandidater fra Westminster Business School har fundet beskæftigelse hos organisationer, herunder:

 • Amazon
 • Citibank
 • Financial Conduct Authority
 • Paribas
 • Santander
 • Sberbank
 • Société Générale
 • Standard Chartered
 • Verdens økonomiske forum
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Læs mere

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Minimer