MBASTUDIES

MBA Swansea, Kig efter MBA-programmer i Swansea.

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Swansea er en kystby i Wales. Tre højere læreanstalter er placeret der, en af ​​dem selv at blive tildelt for Storbritanniens bedste studerende erfaring. Det er en af ​​vigtige industrielle revolution centre.

MBA Swansea. Tag din MBA i Swansea. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Swansea her!

resultater fundet Filter

Online MBA

Ducere Global Business School
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
Online

En banebrydende online MBA leveret af verdens mest innovative Business School. Fokuseret på at give brancherelevant uddannelse med praktiske resultater for at påvirke din forr ...

Læs mere

Cand.merc

Swansea University
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kurset er designet til at udstyre eleverne med globale færdigheder til at organisere og samarbejde såvel som at konkurrere i den private, offentlige og tredje sektor. Vi lægge ...

Læs mere