MBA

University of Exeter Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MBA

University of Exeter Business School

For ambitiøse fagfolk med mindst tre års erhvervserfaring kan du accelerere eller omdirigere din karriere med vores internationalt anerkendte MBA-program.

Vores unikke MBA vil udstyre dig med værktøjer og færdigheder i målrettet ledelse, innovation og teknologi for ikke kun at forvandle dig selv, men også verden omkring dig, for godt.

Programmet er fleksibelt og er tilgængeligt for at studere fuld tid i løbet af 12 måneder eller som deltid executive option i løbet af 24-36 måneder.

Programstruktur

Vores Exeter MBA er bygget op omkring de nyeste tanker og teknikker fra en bred vifte af ledelsesdiscipliner. Et solidt fundament i kerneforretningsdiscipliner erhverves gennem vores kerne moduler, mens valgfrie specialmoduler giver dig mulighed for at specialisere dig i dit område af interesse og skræddersy programmet til dine karrieremuligheder. Programmet kulminerer med vores Exeter MBA in-company konsulentprojekt.

Studieture, virksomhedsbesøg, gruppeudfordringer og simuleringer supplerer forelæsninger og seminarer ledet af fagfolk og akademikere på deres område. En række ekstra-curriculære aktiviteter, som vores gæstehøjttalerprogram og MBA-workshops leveret af vores virksomhedspartnere, løber hele programmets varighed for at supplere din læring og give mulighed for yderligere at opbygge dine færdigheder, viden og forståelse.

Obligatoriske moduler

 • MBAM900AMBA Foundation Program
 • MBAM905økonomi for ledere
 • MBAM906Managing Strategic Resources og Operations
 • MBAM907Strategy
 • MBAM909Strategisk og ansvarlig innovation
 • MBAM910Emerging forretningsmodeller
 • MBAM912The Entrepreneurial Mindset
 • MBAM913Praktisk indsigt i data og Analytics
 • MBAM914MBA Project
 • MBAM937Tackling globale udfordringer og udvikling af modstandsdygtighed
 • MBAM944Financial Reporting and Analysis
 • MBAM945Corporate Finance
 • MBAM946Marketing
 • MBAM938 Ledende i 4. Industrielle Revolution

Læring og undervisning

Vores undervisningsprogrammer udnytter en række undervisningsmetoder, herunder forelæsninger, seminarer og vejledninger.

Forelæsninger

Formålet med forelæsninger er at give dig information om ideer, der er centrale for modulet og at hjælpe dig med at udvikle din forståelse af komplekse ideer. Mange af undervisningsmaterialerne til forelæsninger stilles til rådighed for dig elektronisk for at ledsage de noter du tager under forelæsningen. Forelæsninger gives af en række medarbejdere, herunder ledende professorer, som integrerer deres seneste forskningsresultater i den undervisning, du modtager. Gæsteforelæsere, herunder medlemmer af industrien, bidrager også til nogle moduler.

Seminarer og vejledninger

Seminarer og vejledninger indebærer en tilbundsgående udforskning af de emner, der er omfattet af forelæsninger, samt giver dig mulighed for at diskutere forskellige begreber og teorier og få feedback på dine skriftlige opgaver.

Vurdering

Modulerne bedømmes gennem en blanding af gruppearbejde, kursusarbejde, projektarbejde og eksamener; vægten af ​​hver af disse komponenter varierer alt efter modulets faglige krav. Undersøgelser afholdes normalt i slutningen af ​​modulet i januar og maj / juni.

Karriere

MBA-studerende har en dedikeret karrierekonsulent, der driver workshops og en en-til-en-rådgivningstjeneste om CV-udvikling, interviewfærdigheder, karriereplanlægning og hvordan man forhandler om jobtilbud. Skræddersyet til individuelle behov og behov er coaching tilgængelig for alle studerende og giver et fortroligt og objektivt miljø for eleverne at udforske og udvikle ideer og muligheder.

Der er en blanding af interaktive og skriftlige ressourcer i forbindelse med karriereplanlægning, CV og brevskrivning, effektiv networking, interview forberedelse og samarbejde med rekrutterere. Hovedjægereagenturer er også inviteret til at præsentere for MBA-kohorten på CV og interviewteknikker, og mock-interviews ledes af alumner, virksomhedspartnere og karriereagenturer. Læringsressourcer

Universitetsbiblioteket opretholder sine vigtigste samlinger i hovedbibliotekets bygninger på Streatham og St Lucas campuser, sammen med en række specialsamlinger i visse kollegier. Den samlede bibliotekssamling består af over en million volumener og 3000 nuværende periodiske abonnementer.

MBA-kontoret holder også de seneste udgaver af Economist, Management Today, Entrepreneurship og Professional Manager til rådighed for studerende. Biblioteket indeholder et omfattende udvalg af elektroniske tidsskrifter i fuldtekst (f.eks. EBSCO), som kan søges fra på og off-campus.

Adgangskrav

Adgang til MBA-programmet er normalt afhængig af en god første grad og mindst tre års ledelseserfaring. Mange ansøgere finder ud af, at de besidder omfattende erhvervserfaring, f.eks. otte år eller mere, eller har opnået en faglig kvalifikation, men ikke afsluttet formelle grader. Ikke-akademiske resultater tages i betragtning, derfor er ansøgere med en eller flere af de følgende færdigheder og erfaringer velkommen og opfordret til at indsende en ansøgning:

 • Modne ledere med omfattende erhvervserfaring.
 • Omfattende erfaring med teknisk eller specialiseret arbejde.
 • Professionelle planlægger karriereændringer eller vender tilbage til beskæftigelse efter en pause fra arbejdet.
 • Professionelle søger at udvikle færdigheder til bredere ledelsesroller.
 • Vi kræver også to referencer (ideelt set inklusive en fra dit sidste universitet) og en personlig erklæring, der forklarer hvorfor du er interesseret i en MBA i Exeter.

Succesfulde ansøgere til dette program skal demonstrere en solid viden og forståelse af Exeter MBA i deres personlige erklæring.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
University of Exeter Business School

Sidst opdateret November 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
12 - 36 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
30,000 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Exeter, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Exeter, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

The Exeter MBA. Inspiring leaders for a better world.