MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA Telford - MBA -uddannelser i Telford MBA , Telford

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Fjernundervisning MBA Telford - Tag din MBA i Telford. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i MBA, Telford, Fjernundervisning Filter

MBA Top op

Stratford College Of Business Management
Det Forenede Kongerige, Telford
MBA
April 2020
<
Fuldtid
<
6 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Master of Business Administration Top-up er en 6 måneders program designet til at opdatere dine lederevner og hjælpe dig med at udvikle nødvendige færdigheder til at foretage ...

Læs mere