MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA Telford - MBA -uddannelser i Telford MBA , Telford

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Fjernundervisning MBA Telford - Tag din MBA i Telford. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Kandidat, Telford, Fjernundervisning Filter

Mini MBA

Stratford College Of Business Management
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;12 uger
Engelsk
på universitet
Online

Indtag datoer Gebyrer: Kursus Detaljer Finansiel forvaltning og kontrol På dette kursus vil du lære det grundlæggende i regnskab, herunder finansielle vilkår, almindeligt aner ...

Læs mere

MBA Top op

Stratford College Of Business Management
MBA
<
Fuldtid
<
6 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Master of Business Administration Top-up er en 6 måneders program designet til at opdatere dine lederevner og hjælpe dig med at udvikle nødvendige færdigheder til at foretage ...

Læs mere